Tarih: 08.09.2018 10:48

Seyir halindeki otomobil cayır cayır yandı

Facebook Twitter Linked-in

Seyir halindeki otomobil cayır cayır yandı

Değirmendere Uğur Mumcu Ortaokulu’nun arka tarafında dün akşam saatlerinde edinilen bilgilere göre Mert Y. İdaresinde ki 54 UA 347 plakalı otomobil seyir halindeyken bir anda motor kısmından yanmaya başladı.

Otomobil kullanılamaz hale geldi

Değirmendere Atatürk Mahallesi İnönü Caddesi Uğur Mumcu Ortaokulu’nun arka tarafında meydana gelen olayda edinilen bilgilere göre, Mert Y. İdaresindeki 54 UA 347 plakalı otomobil, seyir halndeyken motor kısmından önce dumanlar ardından alevlerin yükselmesiyle bir anda yanmaya başladı. Seyir halindeyken babası da yanında olan Mert Y., aracının motor kısmından alevlerin yükseldiğini görünce hemen aracını durdurarak araçlarından indi ve durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan araca müdahale ederek yangını söndürdü.

Otomobilini bir hafta önce almıştı

İtfaiye ekiplerinin müdahelesi ile söndürülen otomobil kullanılamaz hale gelirken 54 UA 347 plakalı aracın sahibi Mert Y., 1988 model aracını daha bir hafta önce aldığını ve 30 yaş üstü araçlara kasko yapılmadığı için aracının kaskonunun bulunmadığını ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —