Tarih: 04.06.2021 10:29

Seymen, ‘Doğalgaz rezervimiz 405 milyar metreküpe ulaştı’

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde açıkladığı doğalgaz rezervi müjdesi hakkında açıklamada bulundu. Başkan Seymen, ‘Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun’ dedi.

85 milyar ek rezerv daha keşfedildi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Fatih Sondaj Gemisinin daha önce keşfettiği 320 milyar metreküplük doğalgaz rezervine ek olarak 85 milyar metreküp daha keşfedildiğini belirterek, doğalgaz rezervinin toplamda 405 milyar metreküpe ulaştığını söyledi. AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, ‘Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın açıkladığı doğalgaz rezervi 405 milyar metreküpe ulaşmıştır. Ülkemize, milletimize hayırlı olsun inşallah’ diye konuştu.

‘Ülkemize milletimize hayırlı olsun inşallah’

Başkan Seymen, ‘Cumhurbaşkanı, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan doğalgaz rezervi müjdesi. Fatih Sondaj Gemisinin daha önce keşfettiği 320 milyar metreküplük doğalgaz rezervine ek olarak 85 milyar metreküp daha keşfedilerek, 405 milyar metreküpe ulaştı. Ülkemize, milletimize hayırlı olsun inşallah’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —