Sezai Karakoç üst geçidinde yoğun tempo
Büyükşehir, Gölcük Donanma Mahallesi D-130 Karayolu üzerinde inşa edeceği yaya üst geçidinin çalışmalarına devam ediyor
Yayaların rahat, güvenli ve engelsiz bir ulaşım sağlayabilmesi için kent genelinde pek çok üst geçit inşa eden Büyükşehir Belediyesi, yaya üst geçitlerine bir yenisini daha ekliyor. Bu kapsamda Büyükşehir, Türk Edebiyatının fikir ve düşünce adamı şair Sezai Karakoç’un ismini taşıyacak olan yaya üst geçidinin inşasına devam ediyor. Gölcük Donanma Mahallesi’nde D-130 Karayolu üzerine yapılan yaya üst geçidi için köprü ayak ve merdivenlerin temel imalatı sürüyor. Üst geçit modern ve estetik yapısı ile bölgeye değer katacak.
AYAKLARIN TEMELLERİ ATILIYOR
Bölgeye kazandırılacak olan modern yaya üst geçidi için çalışmalar son sürat devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, yaya üst geçidinin iki ayağı ve iki merdiveni için temel atma işleri gerçekleştiriyor. Ayrıca çalışma dahilinde 300 metrelik istinat duvarının 120 metrelik kısmı yapıldı. Yayalar için asansörlü, güvenli, rahat ve engelsiz bir ulaşım sunacak olan çelik yaya üst geçidinin üretim imalatı ise atölye ortamında gerçekleştiriliyor.
72 TON ÇELİK KULLANILACAK
Gölcük D-130 Karayolu üzerine inşa edilen üst geçide Türk edebiyatı ve fikir dünyamızın kutup yıldızı Sezai Karakoç’un ismi verilecek. İnşasına devam edilen üst geçit, Donanma Mahallesini Topçular Mahallesi’ne bağlayarak yayaların güvenli bir şekilde karşıya geçişini sağlayacak. Çelik köprü için bin 750 metreküp kazı yapılacak. Çalışma kapsamında bin 120 metreküp C30 beton, 93 ton donatı, 72 ton çelik, 2 adet asansör ve güvenli geçiş için kamera konulacak. Çalışmalar sırasında üst geçitten dolayı etkilenen elektrik hatları ve askeriye içerisinde bulunan demir direk deplase edilecek.
PARKLAR, BÜYÜKŞEHİR’LE GÜVENLİ VE SAĞLAM
CHP GÖLCÜK’TE BAYRAMLAŞMA COŞKUSU
MUSTAFA BAYAZIT YRP GÖLCÜK İLÇE BAŞKAN OLDU
12 METREKÜP ATIK DENİZE ULAŞMADAN TOPLANDI
GÖLCÜK KÖYLERİ DERNEĞİ, DERNEK BİNASINDA BAYRAMLAŞTI
SAĞLIKÇILAR BAYRAMLAŞTI
BAŞİSKELE’DE GELENEKSEL KENT BAYRAMLAŞMASI COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ
KARTEPE’DE BAYRAM COŞKUSU
GELENEKSEL KOCAELİ KENT BAYRAMLAŞMASI 42. KEZ YAPILDI
İÇİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI ÇELİK 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİNDE GÖREVLİ PERSONELLE BAYRAMLAŞTI
OLASI OLUMSUZLUKLARIN ÖNÜNE GEÇİLİYOR
MHP KOCAELİ’DEN BAYRAMDA YOĞUN PROGRAM
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, AK PARTİ İL BAYRAMLAŞMASI’NA KATILDI
GÖLCÜK KENT BAYRAMLAŞMASINDA BİR ARAYA GELDİ
235 ARAÇ VE 630 PERSONELLE 24 SAAT ÇALIŞMA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: SİZLER HER ZAMAN BAŞ TACISINIZ
KENT MEYDANI’NDA RAMAZAN DOPDOLU GEÇTİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’DAN BARIŞ VE HUZUR DİLEĞİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: RAMAZAN BAYRAMI’MIZI TEBRİK EDİYORUM
TEMAD’DA BAYRAMLAŞMA
VALİ AKTAŞ : BAYRAMLAR HUZUR VE GÜVEN ORTAMIDIR
BÜYÜKŞEHİR, KABİRLER İÇİN ON BİNLERCE ÇİÇEK DAĞITTI
BAŞKAN SEZER :RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN
KOCAELİ’Yİ 60 SANİYEDE ANLAT, ÖDÜLÜ KAP
GASPÇILAR TUTUKLANDI!
SEDAŞ AİLESİ BAYRAM SEVİNCİNDE BULUŞTU
AKTAŞ ÇİFTİ VE BÜYÜKAKIN ÇİFTİ, SEVGİ EVLERİ İFTAR PROGRAMINDA ÇOCUKLARIMIZLA BULUŞTU
BİR YASAK DAHA ! TELEFON TUTUCULARA 21 BİN TL CEZA GELİYOR...
KARTEPE’DE 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ GURURLA ANILDI
Yükleniyor
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,26% 0,01
-
EURO
51,26% -0,05
-
GRAM ALTIN
6404,70% -3,26
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00




