Tarih: 04.02.2019 10:17

Sezer, “Asıl mesaimiz 1 Nisan’da başlayacak”

Facebook Twitter Linked-in

Sezer, “Asıl mesaimiz 1 Nisan’da başlayacak”

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Av.Ali Yıldırım Sezer yaptığı ziyaretlerde çok önemli açıklamalar yaptı.

Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer gece gündüz, yağmur çamur demeden çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçeyi adeta karış karış gezen Sezer, vatandaşlara yeni dönemde ki projelerini anlatıp, her zaman halka ve işinin ehli isimlerle istişare halinde olacağını belirtiyor. Yoğun bir ilgiyle karşılaşan Sezer, çalışmalarını SKM programı kapsamında sürdürürken, İlçe Başkanı Çetin Seymen ve parti yönetimleri de her zaman yanında her alıyor.

 

‘BİZ YAPTIK OLDU’ DEMEYECEĞİZ

Ziyaretlerinde ‘istişarenin önemine’ vurgu yapan Sezer, “Gönül belediyeciliğini her zaman kendimize şiar alacağız ve halkımızla iç içe adaletli bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz. Bunu yaparken de mutlaka liyakatli bir ekiple yol yürüyeceğiz. Halkımızla ve işinin ehli isimlerle de istişareler yapacağız. Biz yaptık oldu mantığı bizim yönetim anlayışımızda olmayacak. Çünkü gönül belediyeciliğinde önceliğimiz gönülleri kazanmak olacak” dedi.

 

OYUMUZU ARTTIRACAĞIZ

Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer, “Her faaliyetimizi halkımızın gözü önünde yapacağız, her türlü belgeye ve bilgiye de erişimi kolaylaştıracağız. Tasarruf ve şeffaflık benim yönetimimde ki Gölcük Belediyesi’nde en önemli ilkemiz olacak. Evet biz seçimde oyumuzu arttırmak için 31 Mart akşamına kadar çok çalışacağız ama asıl mesaimiz 1 Nisan günü başlayacak” diyerek sözlerini noktaladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —