Tarih: 07.03.2019 14:53

Sezer, “Engellilerimize pozitif ayrımcılık yapacağız”

Facebook Twitter Linked-in

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Milletvekili Sami Çakır ile birlikte işitme engelliler için çekilen filmin galasına katıldı.

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, seçim çalışmalarına SKM programları kapsamında ilçeye gelen Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ile birlikte devam etti. Milletvekili Çakır ve Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Bat ile birlikte işitme engelliler için işaret diliyle yapılan “Hayata Tutunmak” filmini Kazıklı Kervansaray Kültür Yapısı’nda izledi.

SEZER, “NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ”

Yaklaşık 400 kişinin izlediği film galası öncesinde işitme engellilere işaret dili öğretmeninin aracılığı ile seslenen Aday Sezer, “Sizler benim için çok değerlisiniz. Bugün burada verdiğiniz desteği hayatımın sonuna kadar unutmayacağım. 1 Nisan’dan itibaren de beraber çok güzel çalışmalara imza atacağız. Size her zaman destek vereceğiz. Engelli kardeşlerim için pozitif ayrımcılık uygulayıp, Gölcük’te engelleri kaldırmak için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

ÇAKIR, “SİZLERİ ÖNEMSİYORUZ”

İşaret dili öğretmeninin aracılığı ile duygularını aktaran Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ise “Bu etkinliği düzenleyen ve bu anlamlı filmi çeken kardeşlerimi kutluyorum. Her zaman sizlerin yanınız da ve destekçiniz olmaya devam edeceğiz. Sosyal hayatın içinde olmanız, sportif, kültürel ve sanatsal faaliyetler gerçekleştirmenizi gerçekten çok önemsiyoruz” şeklinde konuştu. Gölcük İşitme Engelliler Dernek Başkanı Bilal Çavdar’da film galasına katıldıkları için Milletvekili Çakır ve Aday Sezer’e teşekkürlerini iletti ve desteklerinin Sezer’e olduğunu bildirdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —