Tarih: 28.07.2019 13:27

Sıcak havalar da çocuklar süs havuzunda serinliyor

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda ilçemizin göz bebeği olan Anıtpark’ta bulunan süs havuzu yeniden faaliyete geçirilmişti. Sıcak havalarda ise çocuklar süs havuzuna girmeye başladı. 

Birçok hastalığa sebebiyet verebilir

İlçemizin göz bebeği olan Anıtpark’ta geçtiğimiz yıllara yeniden faaliyete geçen süs havuzu havaların ısınması ile birlikte çocukların adeta akınına uğradı. Defalarca yetkililer tarafından süs havuzuna girmenin sağlık açısından tehlikeli olduğunu söylense de çocuklar süs havuzuna girmeye devam ediyor. Süs havuzunu suyunu temiz olmadığı ve birçok hastalığa sebebiyet verebileceğini ifade eden yetkililer, özellikle ailelere çocuklarını bu süs havuzuna sokmamaları konusunda uyardı.

Aynı su devir daim oluyor

Anıtpark’ta bulunan süs havuzunda akan suyun temiz olmadığı ve aynı suyun devir daim olduğunu ifade eden yetkililer, “ Anıtpark’ta yapılan havuz tamamen görsel amaçlıdır. Bu nedenle suyun içine girmek oldukça tehlikelidir. Çok olmamakla birlikte elektrik çarpma riskinin yanı sıra akan su temiz olmadığı için birçok hastalığa sebebiyet verebileceği için ailelerin bu konuda oldukça dikkatli olmalarını ve süs havuzuna çocuklarını sokmamalarını rica ediyoruz” dediler .




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —