Tarih: 21.08.2019 14:00

Şiddetli yağmur etkili oldu ASFALTLAR ÇATLADI

Facebook Twitter Linked-in

İlimizde ve ilçemizde dün etkili olan yağışlar hayatı olumsuz etkiledi. Aşırı yağışlar yüzünden ilçemizin birçok noktasında su baskınları olurken, Değirmendere Sahilinde sandallar zarar gördü, Topçular Mahallesi’nde yol çöktü, rögarlar taştı ve bazı evlere su bastı.

Gölcük yağıştan olumsuz etkilendi

Aşırı yağışlar dün ilimizi ve ilçemizi etkisi altına aldı. Etkili olan yağışlar sonrasında birçok noktayı sular bastı.

Değirmendere Sahilini su bastı

Etkili olan yağış en çok Değirmendere Sahilini etkiledi. Sahilde rögarlar taşarken, bazı sandalların zarar gördüğü gözlemlendi. Ayrıca Sahilin birçok noktası sular altında kaldı.

Asfalt çatladı

Topçular Mahallesi Mimar Sinan Caddesi’nde bulunan asfalt çatladı. Aşırı yağış yüzünden çatlayan asfalt trafiği de olumsuz etkiledi.

Evlere su bastı

İlçemizde ve Değirmendere’de bazı evlere su basarken, ev sahipleri yaşadıkları bu duruma tepki gösterdi. Ev sahipleri yaptıkları açıklamada, ‘Biraz fazla yağmur yağsa evlerimiz su altında kalıyor. Bugünde bu durumu yaşadık ve evimize ne yazık ki lağım suları da girdi. Yetkililer artık alt yapı sorununu çözüme kavuşturmalı. Bu sorundan bıktık’ dediler.

Değirmendere Sahilinde tekneler zarar gördü

İlimizde etkili olan kuvvetli sağanak yağış Gölcük’te de hayatı olumsuz etkiledi. Dün Sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış nedeniyle Değirmendere Sahilinde bulunan bazı tekneler yağış nedeniyle zarar gördü.  Sahildeki bir teknenin yarısı denize gömüldü.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —