Tarih: 08.10.2020 14:07

SİME-SEN Kocaeli Şube Başkanı Sevindik Saral ve Yönetimi’nden CHP İLÇE BAŞKANLIĞI’NA ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

SİME-SEN Kocaeli Şube Başkanı Sevindik Saral ve Yönetimi’nden

CHP İLÇE BAŞKANLIĞI’NA ZİYARET

Sivil Memurlar Sendikası (SİME-SEN) Kocaeli Şube Başkanı Sevindik Saral ve yönetimi siyasi Parti ilçe başkanlarına yönelik gerçekleştirdiği ziyaretlere devam ediyor. Başkan Saral ve yönetimi son olarak CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel ve Yönetimini ziyaret etti.

Görevinde başarılar diledi

SİME-SEN Kocaeli Şube Başkanı Sevindik Saral ve Başkan Yardımcıları Ali Bilir ve Özkan Gönül ile birlikte CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Sevindik Saral gerçekleştirdikleri ziyarette,  “Pandemi nedeniyle gerçekleştirdiğiniz kongre sonrası hayırlı olsun ziyaretine gelememiştik. Gecikmelide olsa ziyaretimizi yaparak hayırlı olsun dileklerimizi iletmek istedik. Bizler sendikamız olarak tüm siyasi partilere eşit mesafedeyiz ve sendikamız tüm siyasi partilere açıktır. Sizleri de sendikamızda ağırlamaktan mutluluk duyarız. Yeni yönetiminizle birlikte görevinizde başarılar diliyoruz” dedi. 

Başkan Gürel’den teşekkür

CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, SİME-SEN Kocaeli Şube Başkanı Sevindik Saral ve yönetimine nazik ziyaretlerinden ve iyi dileklerinden ötürü teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —