Tarih: 21.02.2023 13:17

SİME-SEN Kocaeli Şubesi Depremde hayatı kaybedenler için DUALAR OKUYUP, LOKMA DAĞITTI

Facebook Twitter Linked-in

SİME-SEN Kocaeli Şubesi Depremde hayatı kaybedenler için

DUALAR OKUYUP, LOKMA DAĞITTI

Sivil Memurlar Sendikası (SİME-SEN) Kocaeli Şubesi Başkanı ve yönetimi 6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde hayatını kaybeden depremzedeler için lokma döktürüp dağıttı.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük depremde hayatını kaybeden ve 17 Şubat 2016 yılında Ankara’da merasim Sokak’ta bombalama sonucu hayatını kaybeden şehitler için SİME-SEN Kocaeli Şube Başkanı Ahmet Şahin ve Yönetimi, Miraç Kandili Gecesi Gölcük Merkez Camii’nde Kuran okuyarak dualar okuduklarını ve lokma dağıttıkları ifade etti.

Şahin, “Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz”

SİME-SEN Kocaeli Şube Başkanı Ahmet Şahin yaptığı açıklamada, “6 Şubat 2023 tarihinde yurdumuzda meydana gelen deprem afetinde  vefat eden vatandaşlarımıza ve 17 Şubat 2016 yılında Ankara Merasim Sokak’ta  bombalama sonucu canlarına kıyılan şehitlerimize ve tüm şehitlerimize  Miraç Kandili Gecesi’nde Gölcük Merkez Camii’nde Kuran okuduk, dualar ettik. Allah kabul eylesin. Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Yaralı olarak depremden kurtarılan vatandaşlarımıza da  acil şifalar diliyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —