Tarih: 29.04.2019 14:45

SİME-SEN Kocaeli Şubesi Kadın Kolları Başkanı Selin Genç önderliğinde BAYAN ÜYELERE BİLGİLENDİRME SEMİNERİ VERİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

SİME-SEN Kocaeli Şubesi Kadın Kolları Başkanı Selin Genç önderliğinde

BAYAN ÜYELERE BİLGİLENDİRME SEMİNERİ VERİLDİ

Geçtiğimiz aylarda Kurulan Sivil Memurlar Sendikası (SİME-SEN) Kocaeli Şubesi Kadın Kolları Başkanı Selin Genç ve Kadın Kolları temsilcileri tarafından organize edilen programda,  Özel Kocaeli Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Yrd.Doç. Dr. Öner Aynıoğlu’nun katılımıyla bayan üyelere bilgilendirme semineri verildi.

Kadın Kolları tarafından organize edildi

Oluşturulduğu günden beri birçok proje imza atan SİME-SEN Kocaeli Şubesi Kadın Kolları çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kadın Kolları Başkanı Selin Genç ve Kadın Kolları temsilcileri tarafından organize edilen programda  Özel Kocaeli Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Öner Aynıoğlu’nun katılımıyla bayan üyelere bilgilendirme semineri verildi.

Başkan Saral katılan üyelere teşekkür etti

SİME-SEN Kocaeli Şubesi binasında verilen seminer öncesi Özel Kocaeli Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Yrd.Doç. Dr. Öner Aynıoğlu’na katılımlarından dolayı teşekkür eden Sendika Başkanı Sevindik Saral bu tarz eğitim ve seminerlerin devam edeceğini ifade ederek katılan üyelere teşekkür etti.

Kadın hastalıkları hakkında bilgi verdi

SİME-SEN Kocaeli Şubesi Kadın Kolları üyelerine yönelik verilen eğitim seminerinde  Özel Kocaeli Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Öner Aynıoğlu üyelere  Rahim ağzı kanseri, Meme kanseri, Kadında diğer kanserler, İnfertilite(kısırlık), Kadın genital sarkma İdrar kaçırma ve genital estetik, korunma yöntemleri, vajinit ve sistit, Smear testi, Meme taraması hakkında bilgi verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —