Tarih: 02.07.2019 15:07

SİME-SEN Kocaeli Şubesi Kadın Kolları’ndan Çanakkale turu

Facebook Twitter Linked-in

SİME-SEN Kocaeli Şubesi Kadın Kolları’nda Çanakkale turu

Sivil Memurlar Sendikası (SİME-SEN) Kocaeli Şubesi kadın Kolları birimi tarafından Çanakkale turu düzenlendi. Tura katılan bayanlar Çanakkale’nin tarihi dokusu için unutulmaz bir gün geçirdiler.

Unutulmaz bir gün geçirdiler

Kurulduğu günden beri oldukça aktif bir şekilde çalışan SİME-SEN Kocaeli Şubesi Kadın Kolları Birimi son olarak düzenledikleri Çanakkale turu ile unutulmaz bir gün geçirdiler. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasında en büyük mücadele verilen yer olan ve tarihi dokusuyla herkesi büyüleyen Çanakkale’yi gezen SİME-SEN kadın Kolları Birimi gerçekleştirdikleri ziyaretten çok memnun olduklarını dile getirdiler.

Çanakkale’nin ruhunu yerinde yaşadılar

SİME-SEN Kocaeli Şubesi Kadın Kolları tarafından düzenlenen Çanakkale turundan çok memnun kaldıklarını ifade eden bayanlar yaptıkları açıklamada, “ Cumhuriyet tarihimize bu yönlü ışık tutan bir yeri gezmek bizler hem mutlu etti hem de onurlandırdı. O günün şartlarıyla nasıl mücadele ettiklerini ve ülkemizi nasıl zor şartlarda kurtardıklarına hep birlikte şahit olduk. Gezimizde bizleri en çok duygulandıran yer ise şehitliklerimizi gezmek oldu. Yaşları 12-13 olan birçok şehitlerimiz başta olmak üzere bütün şehitlerimiz için dualarımızı okuduk. Ruhları şad mekanları Cennet olsun” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —