Tarih: 30.05.2019 14:22

SİME-SEN Kocaeli Şubesi Kadın Kolları’ndan KADER MAHKUMLARINA KİTAP DESTEĞİ

Facebook Twitter Linked-in

SİME-SEN Kocaeli Şubesi Kadın Kolları’ndan

KADER MAHKUMLARINA KİTAP DESTEĞİ

Sivil Memurlar Sendikası (SİME-SEN) Kocaeli Şubesi Kadın Kolları, Adalet Bakanlığı, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın başlatmış olduğu cezaevlerinde anneleri ile birlikte kalan kader mahkumu çocuklar için başlatılan 100 güne 100 kitap eTwinning projesine destek oluyor.

Annelerinin yanında kalan 0- 6 yaş çocuklar için çocuk kütüphaneleri kuruluyor

100 güne 100 kitap eTwinning Projesi kapsamında kademeli olarak Türkiye’deki Ceza ve İnfaz Kurumları’nda annelerinin yanında kalan 0- 6 yaş çocuklar için çocuk kütüphaneleri kuruluyor. Kader mahkumu olan çocuklar için oluşturulacak veya var olan  kütüphanelerine kaliteli kitaplar ile desteklenmesi hedefleniyor. SİME-SEN Kocaeli Şubesi Kadın Kolları Birimi  başlatılan bu kampanyaya destek olmaya karar verdi.

Palankalılar, “Kadın Kapalı Cezaevlerinde annelerinin yanında olan çocuklara kitaplarla ışık olmak istiyoruz”

Cezaevlerinde anneleri ile kalan çocuklar için oluşturulacak olan kütüphaneye destek olmak adına kampanyaya dahil olduklarını ifade eden SİME-SEN Kocaeli Şubesi Kadın Kolları Birimi Başkanı Lütfiye Palankalılar, “Adalet Bakanlığı, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın başlatmış olduğu 100 güne 100 kitap eTwinning projesi ile  Türkiye’deki Ceza ve İnfaz Kurumları’nda annelerinin yanında kalan 0- 6 yaş çocuklar için çocuk kütüphaneleri kuruluyor. Bizde SİME-SEN Kocaeli Şubesi Kadın Kolları Birimi olarak destek olmak istedik. Kitaplarımız toplanmaya başlandı. kampanyamıza üyelerimizden ve tanıdıklarımızdan çok güzel deste geldi. Tabi bizim amacımız daha çok çocuğa ulaşabilmek. Kadın Kapalı Cezaevlerinde annelerinin yanında olan çocuklara kitaplarla ışık olmak istiyoruz. Kampanyaya dilerlerse yeni kitap alarak ya da evlerinde var olan yeniye yakın kaliteli kitaplarınızla destek olunabilir. Unutmayalım paylaşmak ve yardımlaşma çocuklarımıza en güzel bu yollarla öğretilir. Yalnız kitapların 0-6 yaş için uygun olmasına özen gösterilmesi istendi. Yazısı az resmi bol hayal gücünü destekleyen kaliteli çocuk kitaplarıyla kampanyaya destek olunmasını istiyoruz. Tüm Gölcük Halkından bu kampanyaya destek olmasını bekliyoruz. Toplanan kitaplar en kısa zamanda gerekli yerlere gönderilecek” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —