Tarih: 31.01.2019 15:33

SİME-SEN’den CHP’ye ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

SİME-SEN’den CHP’ye ziyaret

Sivil Memurlar Sendikası (SİME-SEN) Kocaeli Şube Başkanı Sevindik Saral, yönetimi ve sendika üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Örgütü’nü ziyaret etti, yaklaşan seçimlerde başarılar diledi.

Yerel seçimlerde başarılar dilediler

İlçemizin en aktif sendikalarından olan SİME-SEN Kocaeli Şubesi Başkanı Sevindik Saral ve yönetimi CHP Gölcük İlçe Örgütü binasında CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri ve partilileri ziyaret ederek 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde başarılar dilediler. SİME-SEN Kocaeli Şubesi olarak tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını ifade eden Başkan Saral, “ Yaklaşan yerel seçim öncesi hem başkan adayımız Sayın İsmet İşeri’ye başarılar dilemek hem de yeni göreve başlayan İlçe Başkanı Fikret Gürel’e hayırlı olsun demek istedik. Gölcük için çaba gösterecek her adayı destekliyoruz çünkü halkımız kazanacak, işçimiz kazanacak, Gölcük kazanacak. Ziyaret isteğimizi kırmayıp kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaklaşan yerel seçimlerde başarılar dileriz” dedi.

“Biz tabela üzerinde değil gerçek manada Donanma Kenti Gölcük’ü inşa edeceğiz”

Başkan Saral’dan sonra söz alan Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri “ Cumhuriyet Halk Partisi olarak özlenen Gölcük’ü yeniden inşa etmek için bir yola çıktık. Gölcük’ün yeniden yaşanabilir bir kent olması için çalışmalıyız. Mevcut belediye yönetimin yaptıklarını inkar edemeyiz. Örneğin Eriklitepe Tabiat Parkı çok önemli bir proje ancak bu tip mekanlara herkesin rahatlıkla gidebilmesi gerekiyor. Sadece bir takım insanın gidebildiği bir yer olmamalı. İşçisi de vatandaşı da rahatlıkla oralara gidip kalabilmeli, görebilmeli. Biz tabela üzerinde değil gerçek manada Donanma Kenti Gölcük’ü inşa edeceğiz. Gölcük’te yaşayan memuruyla, işçisiyle, esnafıyla iç içe olacağız ”dedi.

“Sendikalarla düzenli diyalog halinde kalmak bizler için çok önemli”

Aday İşeri’den sonra söz alan Başkan Fikret Gürel “Beraber yönetme ilkesiyle çıktığımız bu yolda siz değerli sendikalarla düzenli diyalog halinde kalmak bizler için çok önemli. Sivil toplum kuruluşları, sanat dernekleri, hemşeri dernekleri Gölcük’ün yapısını oluşturan Gölcük’ü yönetiminde söz sahibi olması gereken kuruluşlar. Bu bağlamda yine tekrarlıyorum adayımız kesinleştiğinden itibaren parti rozetini çıkarttı. Herkesin siyasi düşüncesi aynı olmak zorunda değil, o yüzden de biz herkesin sorunuyla ilgilenmek iyi bir yaşam alanı bırakmak zorundayız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —