Tarih: 14.09.2023 11:43

SİME-SEN’den Gölcük CHP’ye ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Sivil Memurlar Sendikası (SİME-SEN) Kocaeli Şubesi Başkanı Ahmet Şahin ve Yönetimi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner ve Yönetimini ziyaret etti.

Ziyarete SİME-SEN Kocaeli Şubesi Başkanı Ahmet Şahin, Şube Genel Sekreteri İsa Bülbül, Başkan Yardımcıları Lütfiye Palankalılar ve Mehmet Subaş katılım sağladı.

Uzuner, ‘Hak arama mücadelenizde her zaman yanınızdayız’

Gölcük CHP İlçe Örgütü’nden ziyaret hakkında yapılan açıklamada, ‘Sivil Memurlar Sendikası (SİME-SEN) Kocaeli Şubesi Başkanı Ahmet Şahin, Şube Genel Sekreteri İsa Bülbül, Başkan Yardımcıları Lütfiye Palankalılar ve Mehmet Şubaş, İlçe Yönetim Kurulumuza ziyarette bulundular. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Hak arama mücadelelerinde her zaman yanlarında olduğumuzu da ayrıca belirtmek isteriz’ denildi.

Çalışmaları ve istekleri hakkında bilgilendirmede bulundu

SİME-SEN Kocaeli Şubesi Başkanı Ahmet Şahin ve Yönetimi ziyaret isteklerini kırmayan Başkan Uzuner ve Yönetimine teşekkür ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi. Sendika Başkanı Şahin, çalışmaları ve istekleri hakkında bilgilendirmede bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —