Tarih: 17.05.2020 11:17

SİME-SEN’den Kızılay’a kan bağış desteği

Facebook Twitter Linked-in

SİME-SEN’den Kızılay’a kan bağış desteği

Sivil Memurlar Sendikası (SİME-SEN) Kocaeli Şubesi Yönetimi ve üyeleri ile birlikte Kızılay’ın başlatmış olduğu kan bağış kampanyasına destek verdi.

Kızılay’ının kan çağrısına bir destek de Kocaeli’de çalışan Sivil Memurlar Sendikası Kocaeli Şubesi Yönetimi ve üyelerinden geldi. Kocaeli ve Yalova’da çalışan basın Sivil Memurlar Kızılay’ın acil kan bağışı çağrısına kan bağışında bulunarak destek verdi.

“Sorumluluklarımız sorunlarımızdan önce gelmekte”

SİME-SEN Kocaeli Şubesinin organizesi ile  geçtiğimiz akşam kan bağış kampanyasına destek verildiğini belirten SİME-SEN Kocaeli Şube Başkanı Sevindik Saral, herkesi kan bağışına davet etti. Gerçekleştirdikleri kan bağışı hakkında düşüncelerini dile getiren Başkan Saral, “Kocaeli, Yalova ve Sakarya’da örgütlü olan SİME-SEN Kocaeli Şubesi Yönetim ve üyeleri olarak, Kızılay’ın kan bağışı kampanyasına destek vermek için kan bağışından bulunduk. Sorumluluklarımız sorunlarımızdan önce gelmekte olup, örnek davranış göstermek istedik” diye konuştu.

“Canların kurtarılmasına vesile olabilirsek ne mutlu bizlere”

Başkan Saral, kan bağışına destek vermek için bir arada olduklarını belirterek “Kızılay Genel Başkanımızın özellikle yaz ayları dolayısıyla kan stoklarında ciddi bir azalma olduğunu açıklaması üzerine bizlerde sosyal sorumluluk kapsamında Kocaeli’de bulunan STK olarak bu görevimizi yerine getirmek istedik. Canların kurtarılmasına vesile olabilirsek ne mutlu bizlere. Bu kampanyaya destek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu kampanyaya bu özel günde katkı sağlamak ayrıca bizleri mutlu etti, Sağlık çalışanı tüm Hemşire  arkadaşlarımızın gününü kutluyorum, ülkemize örnek olacak bu hareketlerin tüm STK ve vatandaşlarımızca sahiplenilerek, çoğalarak devam olarak etmesi gerekiyor” diye konuştu. Ayrıca  bu süreçte büyük bir özveri ile çalışan Kızılay Gölcük Şube Başkanı OrhanBarış’a ve ekibine  teşekkür ederim. Sevgiyle ve sağlıklı kalın,  Saygılarımla” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —