Tarih: 06.08.2018 14:01

SİME-SEN’den MHP’ye nezaket ziyareti SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN DESTEK İSTEDİLER

Facebook Twitter Linked-in

SİME-SEN’den MHP’ye nezaket ziyareti

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN DESTEK İSTEDİLER

Sivil Memurlar Sendikası (SİME-SEN) Kocaeli Şubesi Başkanı Sevindik Saral ve Yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır ve Yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Saral, İlçe Başkanı Çakır’a çalışmaları hakkında bilgi verirken, MHP’den çözüm bekledikleri sorunlar konusunda destek istedi.

Başkan Çakır, destek vereceklerini belirtti

SİME-SEN Kocaeli Şubesi Başkanı Sevindik Saral ve Yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, şunları söyledi: ‘Bugünkü ziyaretiniz bizi memnun etmiştir. Ziyaretinizden ötürü siz Sevindik bey’e ve değerli yönetiminize teşekkür ediyorum. Sivil Memurlar Sendikası olarak üyelerinize önemli hizmetlerde bulunuyorsunuz. Bize anlattığınız sorunlarınızın çözümü için bizler MHP olarak elimizden gelen desteği size vereceğiz’ dedi.

Başkan Saral, Çakır’a teşekkür etti

Ziyaret isteklerini kırmayan Başkan Çakır ve Yönetimine teşekkür eden SİME-SEN Kocaeli Şubesi Başkanı Sevindik Saral, çalışmaları hakkında Başkan Çakır’a bilgi verdi. MHP’den sorunların çözümü konusunda destek beklediklerini belirten Başkan Saral, bu isteklerini olumlu karşılayan Çakır ve Yönetimine teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —