Tarih: 10.08.2020 11:47

SİME-SEN’den Türk Harb-İş’e hayırlı olsun ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

SİME-SEN’den Türk Harb-İş’e hayırlı olsun ziyareti

Sivil Memurlar Sendikası ( SİME-SEN) Kocaeli Şube Başkanı Sevindik Saral ve Yönetimi, Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Korkut Gökbayrak ve Yönetimini ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerini iletti.

Görevinde başarılar diledi

Başkan Saral ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Korkut’a ve Yönetimine hayırlı olsun temennilerini iletti. Başkan Saral, ‘Bizler Donanma Komutanlığına bağlı iki kardeş sendika olarak görev yapmaktayız. Turhan kardeşimin ani vefatı sizi olduğu gibi bizleri de çok derinden üzdü. Allah mekanını cennet eylesin. Sizlerinde yönetiminizle birlikte yeni görevinizde   başarılar diliyorum’ dedi. 

Korkut, ‘Sendika üyelerimizin bizden bekledikleri çalışmaları yerine getireceğiz”

Başkan Gökbayrak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘Ziyaretiniz ve güzel temennileriniz bizleri çok mutlu etti. Sizlerinde dediği gibi Türk Harb-İş Sendikası  ve SİME-SEN Donanma Komutanlığına bağlı iki kardeş sendikadır. Bizler Turhan başkanımızın ardından aldığımız bu görevi en iyi şekilde yerine getirip, sendika üyelerimizin bizden bekledikleri çalışmaları yerine getireceğiz. Tekrardan ziyaretiniz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim” dedi. Ziyaret konuşmaların ardından karşılıklı sohbetin ardından sona erdi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —