Tarih: 09.03.2024 14:14

SİME-SEN’li Kadınlar Dünya Kadınlar Günü kutlaması için bir araya geldiler

Facebook Twitter Linked-in

SİME-SEN’li Kadınlar Dünya Kadınlar Günü kutlaması için bir araya geldiler

Sivil Memurlar Sendikası (SİME-SEN) Kocaeli Şubesine bağlı Kadın üyeler 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Sendika binasında bir araya geldi. Gölcük kaymakamı Müfit Gültekin ve Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’inde katılım gösterdiği programda kadın üyelere çiçek takdim edilerek günleri kutlandı.

Katılım yoğun oldu

8 Mart Dünya kadınlar günü Münasebetiyle SİME-SEN Kocaeli Şubesi Sendika binasında bir tören düzenlendi. Düzenlenen törene Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, Gölcük Belediye Bakanı Ali Yıldırım Sezer, SİME-SEN  Genel Yönetim Kurulu Üyesi Sevindik Saral, SİME-SEN Kocaeli Şube Başkanı Ahmet Şahin, Şube Başkan Yardımcısı ve Şube Kadınlar Komisyonu Başkanı Lütfiye Palankalılar ile sendikanın kadın üyeleri katılım gösterdi.

Başkan Şahin teşekkür etti

Düzenlenen programda ilk sözü alan SİME-SEN Kocaeli Şube Başkanı Ahmet Şahin, Yoğun programlarına rağmen SİME- SEN Şubesinin davetini kırmayarak onurlandıran Gölcük Kaymakamımız Sayın Müfit Gültekin’ e,  Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer’ e ve Şube Başkan Yardımcısı ve Şube Kadınlar Komisyonu Başkanı Lütfiye Palankalılar’  teşekkür etti.

Kaymakam Gültekin, “Kadınlarımıza bir gün değil her gün değer vermeliyiz”

Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, yaptığı konuşmasında, Dünya Kadınlar Gününün kadınlarımıza gerekli hassasiyetin ve değerin verilmesine vesile olması gerektiğini, kadınlarımızın senenin bir günü değil her günü hayatımızdaki öneminin ve değerinin bilinmesi gerektiğini, ancak 8 Mart’ta sembolik te olsa onların günlerinin kutlandığını, bu vesile ile tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutladığını  ifade etti.

Başkan Sezer, günlerini kutladı

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de konuşmasında SİME-SEN Kocaeli Şubesinde bu güzel kutlamaya kendilerini davet eden SİME- SEN Kocaeli Şube Başkanı  Ahmet ŞAHİN ‘e teşekkür  ederek, şubede bulunan kadın üyelerin özellikle MSB’da, bağlısı Kuvvet komutanlıklarında, Emniyet ve Jandarma’da görevli tüm kadınların yükünün daha da ağır olduğuna dikkat çekerek, Başta şehit eşlerinin ve annelerinin ve de  bu kurumlarda çalışan kadınlarımızın ve tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutladığını ifade etti.

Günün anısında pasta kesildi

Konuşmaların ardından günün anısına hazırlanan pasta üyeler tarafından kesildi ve ikramlar eşliğinde  gün kutlandı. Programın sonunda SİME-SEN Kocaeli Şube Başkanı Ahmet Şahin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hazırlanan çiçekleri üyelere takdim etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —