Tarih: 14.11.2023 15:02

Sırf Tiyatro Ekibi “Deliriyorum Ben Haberin Olsun” adlı oyunları ile KARASU’DA BÜYÜK BEĞENİ ALDILAR

Facebook Twitter Linked-in

Sırf Tiyatro Ekibi “Deliriyorum Ben Haberin Olsun” adlı oyunları ile

KARASU’DA BÜYÜK BEĞENİ ALDILAR

İlçemizde ve ilimizde sergilediği oyunlar ile büyük beğeni alan Sırf Tiyatro Ekibi, Karasu Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında “Deliriyorum Ben Haberin Olsun” adlı oyunları ile seyircileri ile buluştu.

Oyunları büyük beğeni aldı

Sergiledikleri oyunlar ile gerek ilçemizde gerekse diğer illerde büyük beğeni alan Sırf Tiyatro ekibi “ Deliriyorum Ben Haberin Olsun” adlı oyunları ile bu sez Karasulu tiyatroseverlerin karşısına çıktılar.  Karasu Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri Kapsamında sahne alan Sırf Tiyatro Ekibi oyuncuları sergiledikleri oyunun sonunda ayakta alkışlandılar.

“Böylesine bir sinerji ve tiyatro sevgisi bizleri çok mutlu etti”

Sırf Tiyatro Ekibinde sergiledikleri oyun hakkında yapılan açıklamada, “Karasu Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri Kapsamında Deliriyorum Ben Haberin Olsun adlı oyununuz ile seyircilerimizin karşısına çıktık. Böylesine bir sinerji ve tiyatro sevgisi bizleri çok mutlu etti. Sahnede bizler, salonda seyircilerimizin muhteşem bir tiyatro akşamına imza attık. Bizleri çok güzel ağırlayan ve seyircilerimiz ile buluşmamızı sağlayan Karasu Belediyesine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —