Tarih: 30.01.2024 13:46

Sırf Tiyatro Ekibi İstanbul’da OYUNLARIYLA BÜYÜK BEĞENİ ALDI

Facebook Twitter Linked-in

Sırf Tiyatro Ekibi İstanbul’da

OYUNLARIYLA BÜYÜK BEĞENİ ALDI

İlçemizde ve ilimizde sergilediği oyunlar ile büyük beğeni alan Sırf Tiyatro Ekibi, Silivri Belediyesi ve Ümraniye Belediyesi Kültür etkinlikleri kapsamında “Deliriyorum Ben Haberin Olsun” adlı oyunları ile seyircileri ile buluştu.

Ayakta alkışlandılar

Sergiledikleri oyunlar ile gerek ilçemizde gerekse diğer illerde büyük beğeni alan Sırf Tiyatro ekibi “ Deliriyorum Ben Haberin Olsun” adlı oyunları ile bu sez İstanbullu tiyatroseverlerin karşısına çıktılar.  Silivri Belediyesi ve Ümraniye Belediyesi Kültür etkinlikleri kapsamında sahne alan Sırf Tiyatro Ekibi oyuncuları sergiledikleri oyunun sonunda ayakta alkışlandılar.

“Seyircilerimizin büyük ilgisi ve katılımı ile bizleri çok mutlu etti”

Sırf Tiyatro Ekibinde sergiledikleri oyun hakkında yapılan açıklamada, “Hafta sonunda İstanbul’da “Deliriyorum Ben Haberin Olsun rüzgar esti”.  Silivri Belediyesi ve Ümraniye Belediyesi Kültür etkinlikleri kapsamında sahnelediğimiz oyunumuzda seyircilerimizin büyük ilgisi ve katılımı ile bizleri çok mutlu etti. Seyircilerimizin sinerjisi mükemmeldi, bizler sahnede çok eğlendik. Bizlere bu fırsatı veren Ümraniye ve Silivri Belediyesi’ne ve salonları dolduran seyircilerimize teşekkür bir borç veririz. Yaşasın Tiyatro” denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —