Tarih: 01.08.2022 11:35

Sırf Tiyatro Genel Koordinatörü Mehmet Cinemre, ‘YENİ SEZON HAZIRLIKLARIMIZA BAŞLIYORUZ’

Facebook Twitter Linked-in

Sırf Tiyatro Genel Koordinatörü Mehmet Cinemre, yaz döneminde de çalışmalarında hız kesmediklerini belirterek, yeni sezon hazırlık çalışmalarına başladıklarını belirtti.

Çalışmalarımızla Gölcük’ü en iyi şekilde temsil ediyoruz’

Cinemre, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: ‘Sırf Tiyatro olarak çalışmalarımızı ve Tiyatro Oyunlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Sırf Tiyatro ailesi olarak Temmuz ayı başında Gölcük Belediyesi’nin Mahallelerde belirlenen noktalarda Çocuk Şenliği Programlarımızı sürdürdük. Geçtiğimiz hafta Denizevler Mahallesi, İhsaniye Çiftlik Mahallesi, Merkez Mahallesi, hafta sonu ise köylerde Çocuk Şenliklerimizi yaptık. Ekibimiz bu oyunların ardından Başiskele’nin mahallelerinde çocuk etkinliklerine başladı. Ayrıca yeni sezon hazırlıklarına da başladık. Sırf Tiyatro olarak beş yeni çocuk oyunu ve iki yetişkin oyunu için de çalışmalara devam ediyoruz. Kentimizde tiyatro sanatına gönül vermiş olan ve bu sanata hevesi olan gençlerin uğrak bir noktası haline gelen kurumumuz, bu sezon başı itibari ile de 16. yıl etkinliği gerçekleştirecek. Bunun için de seyircilerin karşısına sürpriz bir programla çıkmayı planlıyoruz. Çalışmalarımızla Gölcük’ü en iyi şekilde temsil ediyoruz’ ifadelerine yer verdi.

‘Tiyatro ve drama eğitimleri için de kayıt süreci başladı’

‘Tiyatromuz, yılın 12 ayı dur durak bilmeden koşturan bir Tiyatro Grubu’ diyen Genel Koordinatör Mehmet Cinemre, ‘Sahnelemeyi planladığımız oyunlarımız ve repertuarımızda yer alan diğer çalışmalarımız için hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Hiçbir zaman perdelerini kapatmayan tiyatromuz için yeni tiyatro sezonu oldukça hareketli geçecek. Tiyatro ve drama eğitimleri için de kayıt süreci başladı’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —