Tarih: 02.06.2024 16:40

Sırf Tiyatro Ve Fi Sanat Oyunculuk Kursu Öğrencileri İKİNCİ OYUNLARI OLAN "8 KADIN"I SAHNELEDİLER

Facebook Twitter Linked-in

Oyun seyircilerden büyük beğeni aldı

Sahneledikleri oyunları ile büyük beğeni alan Sırf Tiyatro  ve Fi Sanat Oyunculuk Kursları öğrencileri eğitimleri sonrasında oyunlarını sahnelemeye devam ediyorlar. Geçtiğimiz hafta Turgut Özakman'ın klasiklerinden " Ocak" adlı tiyatro eserini sahnelemişlerdi. Oyunculuk Kursu öğrencileri ikinci oyunları olan “8 KADIN’ı sahnelediler.  Gölcük Kazıklı Kervansaray Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyun seyircilerden büyük beğeni aldı.

Kurs sertifikalarını aldılar

Murat Kaçmaz liderliğinde dönemi sonlandıran öğrenciler kurs sertifikalarını oyun sonunda Genel Sanat Yönetmeni Tahsin Macit ve Genel Koordinatör Mehmet Cinemre'den aldılar. Gelecekte usta birer oyuncu olacaklarını kanıtlayan öğrenciler hem eğitmenlerine hem de ailelerine büyük bir gurur yaşattılar.

“Öğrencilerimiz gelecekte usta birer oyuncu olacaklarını kanıtladılar ve bizleri gururlandırdılar”

Öğrencilerinin başarılarından dolayı büyük bir gurur yaşadıklarını ifade eden Sırf Tiyatro Ekibi yaptıkları açıklamada, “Sırf Tiyatro Ve Fi Sanat Oyunculuk kursu Öğrencileri İkinci Oyunları olan "8 KADIN"ı Gölcük Kazıklı Kervansaray  Kültür Merkezi’nde sahnelediler. Oyun seyircilerimiz tarafından büyük beğeni topladı. Öğrencilerimiz gelecekte usta birer oyuncu olacaklarını kanıtladılar ve bizleri gururlandırdılar. Murat Kaçmaz hocamızın liderliğinde dönemi sonlandıran öğrencilerimiz Kurs sertifikalarını oyun sonunda Genel Sanat Yönetmenimiz Tahsin Macit ve Genel Koordinatörümüz Mehmet Cinemre'den aldılar. Bizleri Yalnız bırakmayan Velilerimize ve seyircilerimize teşekkür ederken Öğrencilerimizin bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyoruz” denildi.

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —