Tarih: 21.01.2022 12:27

Şirin Sokak’ta bozulan yol onarılmalı

Facebook Twitter Linked-in

Şirin Sokak’ta bozulan yol onarılmalı

İlçemize bağlı Değirmendere Yalı Mahallesi Saniye Altuncu Caddesi Şirin Sokak üzerinde oluşan yol bozukluğu sürücüleri zor durumda bıraktığı için yolun en kısa sürede onarılması isteniyor.

Kazı çalışması sonrası onarılmadı

Geçtiğimiz dönemlerde Değirmendere Yalı Mahallesi Saniye Altuncu Caddesi Şirin Sokak üzerinde yapılan kazı çalışması yapılmış ve yol üzerinde bulunan kilit parkeler yerlerinden sökülmüştü. Aradan geçen zaman içerisinde parke taşlarının yerine monte edilmemesi nedeniyle sürücüleri zor durumda bırakıyor. Mahalle sakinleri ve sürücüler Şirin Sokak’taki yolun en kısa sürede onarılmasını istediklerini dile getirdiler. 

En kısa sürede onarılması isteniyor

Mahalle sakinleri konu hakkında yaptıkları açıklamada, “ olumuzda geçtiğimiz dönemlerde kazı çalışması yapılmış ve parke taşlar yerinden sökülmüştü. Aradan geçen zaman içerisinde parke taşlarının yerine monte edilmemesi nedeniyle hem araç sahipleri hem de mahalle sakinleri olarak bizleri zor durumda bırakıyor. Özellikle yağışlı günlerde problem daha da büyüyor. Bu nedenle yetkililerden yolumuzu en kısa südre onarmalarını istiyoruz” dediler. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —