Tarih: 11.12.2022 09:29

Evsel Atık Ürünlerinden harikalar yarattılar ALKIŞLAR MİNİKLERE

Facebook Twitter Linked-in

Evsel Atık Ürünlerinden harikalar yarattılar

ALKIŞLAR MİNİKLERE

Kocaeli Valiliği tarafından hayata geçirilen ÖNEM Projesi kapsamında Gölcük Şirinköy Anaokulu öğrencileri evlerindeki atık malzemeleri ile yeni ürünler ortaya çıkartarak, Çevre Temizlik bilincini öğrendi.

Gölcük Şirinköy Anaokulu Öğrencileri, Öğretmenleri ile evlerindeki atık malzemeleri ile yaptıkları eserleri tanıttı. Okulda Geri Dönüşüm Festivali düzenleyen minik öğrenciler büyüklerine de Çevre Temizlik Bilinci konusunda farkındalık yarattı.

Programa önemli isimler katılım sağladı

Programa; İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Abdülhalik Köse, Ozan Baş, Şirinköy Anaokulu Müdürü Fatma Köroğlu, Gölcük Belediyesi Çevre Müdürü Serkan Aksöz, Gölcük TEMA Temsilcileri, Okul Aile Birliği Üyeleri, Okul Öğretmenleri, Veliler ve öğrenciler katılım sağladı.

Köroğlu, ‘Hedefimiz Çocuklarımıza Çevre Bilincini Öğretmek’

Gölcük Şirinköy Anaokulu müdürü Fatma Köroğlu, Geri Dönüşüm Festivali programında yaptığı konuşmada şunları söyledi: ‘Okulumuzda eğitim gören Öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimiz tarafından Kocaeli Valiliğimizin hayata geçirdiği ÖNEM Projesi kapsamında ‘Doğa Bizim İçin’ farkındalık etkinliği yaptılar. Bu güzel etkinlikte öğrencilerimiz evlerinde bulunan atıklardan faydalanarak birbirinden güzel eserler ortaya çıkarttı. Öğrencilerimizin yapmış olduğu bu güzel eserleri bugün Okulumuzda sergilemekten mutluluk duyuyoruz. Buradaki hedefimiz Çocuklarımıza Çevre bilincini öğretmektir. Yani her atığın çöp olmadığını, geri dönüşüm ile faydalanabileceğimizi çocuklarımız göstermiş oldu. Bu güzel programımıza katılım sağlayan hepinize teşekkür ediyorum’ dedi.

Aksöz, ‘Çocuklarımızı tebrik ediyorum’

Gölcük Belediyesi Çevre Müdürü Serkan Aksöz, yaptığı kısa konuşmada, ‘Çevre konusunda çocuklarımızın hazırladığı bu güzel etkinlik gerçekten çok önemli. Şunu herkes bilmeli; her atık çöp değildir. Gölcük Belediyemizde ilçemizin birçok noktasına Geri Dönüşüm kutuları koymuştur. Geri dönüşümde kullanılan atıklar bu kutuların içine atılmalı. Şirinköy Anaokulu Öğretmen ve öğrencilerimizi düzenledikleri bu güzel etkinlik için tebrik ediyorum’ diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —