Tarih: 19.12.2023 12:38

Şirinköy Şehit Bülent Albayrak İlkokulu’nda Sarma Yarışması düzenlendi BU YARIŞMANIN KAYBEDENİ YOK

Facebook Twitter Linked-in

Yerli Malı Haftası kapsamında Şirinköy Şehit Bülent Albayrak İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Bahar Alkanat tarafından Sarma Yarışması düzenlendi. Sarma Yarışmasına katılan 75 Okul Velisi kıyasıya yarıştı.

Gerçekleştirilen etkinliğe Şirinköy Şehit Bülent Albayrak İlkokulu Müdürü Murat Zenginoğlu, Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmettin Türkmen, Yerel Sanatçı Bahattin Kılıç, Okul Velileri ve Okul Müdürleri jüri olarak katılım sağladı.

Yerel Sanatçı Bahattin Kılıç katılımcıları türküleriyle coşturdu

Sarma Yarışmasının Jüri Başkanlığına Değirmendere Cengiz Topel İlkokulu Müdürü Güney Yılmaz seçildi. Jüri Üyeliklerine ise Gaye Sakızlıgil ve Kadir Sonugelen yaptı. Yerel Sanatçı Bahattin Kılıç Karadeniz Türküleri ile katılımcıları eğlendirdi.

Zenginoğlu, ‘Kaybedeni olmayan bir yarışma bu’

Etkinlikte konuşma yapan Şirinköy Şehit Bülent Albayrak İlkokulu Müdürü Murat Zenginoğlu, şunları söyledi: ‘Bugün gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize katılım sağladığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bu güzel etkinliğimizde kaybeden asla yok. Tüm yarışmacılarımız kazanacaktır. Yerli Malı Haftası kapsamında bu güzel etkinliği düzenleyen Okulumuz Aile Birliği Başkanımız Sayın Bahar Alkanat hanımefendiye teşekkür ediyorum. Bugün Sarma Yarışmamıza 75 Velimiz katılım sağladı. Bu da bizim için onur verici oldu. Hepinize tekrardan teşekkür ediyorum’ diye konuştu.

Jüri üyeleri dereceye girenleri belirledi

75 Veli evlerinde yaptığı sarmaları numaralandırarak Jüri Üyelerine sundu. Jüri Üyeleri birbirinden leziz sarmaları tadarak dereceye girenleri belirledi. Dereceye giren velilere ödülleri takdim edilirken, etkinlik Yerel Sanatçı Bahattin Kılıç’ın türküleri eşliğinde eğlenerek sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —