Tarih: 01.11.2022 11:15

Şirinköy ve İpekyolu Mahallesi’nde kaba atıklar toplandı

Facebook Twitter Linked-in

Şirinköy ve İpekyolu Mahallesi’nde kaba atıklar toplandı

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde özverili bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Ekipler son olarak Şirinköy ve İpekyolu Mahallesi’nde kaba atıkların alımını yaparak bölgenin temizliğini sağladılar.

Bölgeyi tertemiz yaptılar

İlçemiz genelinde özverili çalışmalarıyla taktir toplayan Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yol kenarlarına atılan kaba atıkların toplamasını gerçekleştirerek çevre temizliğine önem veriyor. Gerek çöp taksi ile gerekse açık kasa kamyon ile kaba atıkların toplanmasını gerçekleştiriyor. Ekipler geçtiğimiz günde Şirinköy ve İpekyolu Mahallesi’nde kaba atıkların alımını yaparak bölgeyi tertemiz yaptılar.

Vatandaşlardan teşekkür

Yapılan çalışma hakkında düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, “Gölcük Belediyesi temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları bizleri gerçekten mutlu ediyor. gün içinde evsel atıkların toplanmasının yanı sıra yol kenarlarına atılan kaba atıklarında toplanmasıyla mahallemizi tertemiz yaptılar emeklerinden ötürü hepsine çok teşekkür ederiz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —