Tarih: 31.03.2020 11:05

Şirinköy’de coronavirüs mesaisi

Facebook Twitter Linked-in

Şirinköy’de coronavirüs mesaisi

Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak, Şirinköy’de işyerlerine yapılan dezenfektan çalışması yapan Belediye ekiplerine teşekkür etti. Ak, ayrıca belediyenin yetişmediği alanlarda şirinköy’lü esnafların yaptığı çalışmalardan ötürü teşekkürlerini belirtti.

Her yer dezenfekte ediliyor

Gölcük Belediyesi ilçemizin her alanını dezenfekte ederek, coronavirüs tehlikesini vatandaşla izole ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Şirinköy’de de birçok noktada dezenfekte çalışması yapıldı. Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak, yapılan bu çalışmalardan ötürü Belediye Ekiplerine  teşekkür ederken, ekiplerin yetişemediği alanlarda dezenfektan çalışması yapan arkadaşlarına da özverilerinden ötürü teşekkür etti.

Belediye ekiplerine ve özveriyle çalışan arkadaşlarına teşekkür etti

Ak, yaptığı açıklamada, ‘Bitmek bilmeyen enerji ile çalışmalarına devam eden, coronavirüs nedeniyle devam eden mücadelede belediyemizin her yere yetişme imkanı olmadığından Şirinköy Mahallesi’nde esnaf arkadaşların işyerlerini ilaçlama işini her birimizin sağlığı için çok önemsiyoruz. Bu yüzden ilaçlama işine çok önem veren başta belediyemize ve bu konuda özveri gösteren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —