Tarih: 11.06.2023 10:37

Şirinköy’de yazıları silindiği için okunamayan tabelalar SÜRÜCÜLERİ ZOR DURUMDA BIRAKIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Şirinköy Fahri Korutürk ve 1 Mart Caddelerinin kesiştiği noktada bulunan cadde tabelalarının yazıları silik olduğu için okunmakta zorluk çekiliyor. Sürücüler yazıları silinen tabelaların yenilenmesi gerektiğini ifade ettiler.

Yazıları okunmuyor

Caddelerin girişlerinde bulunan isim tabelaları zamanla aşındığı için yazıları silinebiliyor. Bu durum sürücüler zor durumda bırakabiliyor. Şirinköy’de bulunan Fahri Korutürk ve 1 Mart Caddelerinin kesiştiği noktada bulunan tabelada aynı şekilde silindiği için okunamıyor. Çevredeki vatandaşlar ve sürücüler silinen tabelaların en kısa sürede yenilenmesini istediklerini ifade ettiler.

“Tabelaların yenilenmesini istiyoruz”

Konu hakkında düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, “Bu tür tabelaları sürücüler için oldukça önemlidir. Özellikle de o bölgeyi bilmeyen sürücüler için tabelalar büyük önem taşır. Fakat bu şekilde silinen tabelaların hiç kimseye bir faydası yoktur.  Şirinköy Fahri Korutürk Caddesi ve 1 Mart Caddesi tabelaları da silindiği için okunamıyor. Bu nedenle en kıza zamanda tabelaların yenilenmesini talep ediyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —