Tarih: 09.04.2019 13:14

Şirinköylü Aziz Çavuş’un bahçesindeki tavuk kümesine sokak köpekleri saldırdı MAHALLELİLER ARTIK BİR ÇÖZÜM İSTİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Şirinköylü Aziz Çavuş’un bahçesindeki tavuk kümesine sokak köpekleri saldırdı

MAHALLELİLER ARTIK BİR ÇÖZÜM İSTİYOR

Şirinköy Mahallesi’nde ikamet eden Aziz Çavuş’un kümesine dün sabah sokak köpekleri saldırdı. Olayı fark eden mahallesi sakinleri kısa zamanda köpekleri olay yerinden kovarak olası bir tehlikeye karşı önlemler alınmış oldu.

Sokak köpekleri olay yerinden hemen uzaklaştırıldı

İlçemizin kalabalık mahallelerinden biri olan Şirinköy Mahallesi’nde dün sabah saatlerinde akıl almaz bir olay meydana geldi. Şirinköy Mahallesi’nde ikamet etmekte olan Aziz Çavuş’un bahçesinde bulunan kümeslere saldırgan sokak köpekleri saldırdı. Mahalle sakinlerinin olayı fark etmesi üzerine sokak köpeklerini olay yerinden uzaklaştırması ile birlikte olası bir tehlike de önlenmiş oldu. Şirinköylü Aziz Çavuş da bu saldırgan sokak köpeklerine karşı bir çözüm bulunulmasını isterken, mahalle sakinlerine de duyarlı hareketlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Şirinköylü Mahalle sakinleri, “Yetkililer bir soruna bir çözüm bulsun artık”

Şirinköylü Mahalle sakinleri konu ile ilgili yaptıkları açıklamada şu sözleri dile getirdiler: “Özellikle Şirinköy’de saldırgan sokak köpeklerinin sayısı çok fazla. Cidden artık akşam saatlerini geçtik sabah saatlerinde bile dışarıya çıkamaz olduk. Biz bir şey yapmasak bile bizlere ani bir şekilde saldırabiliyorlar. Bugün mahallemizde ikamet eden Aziz Çavuş’un bahçesindeki kümeslere saldıran sokak köpeklerini gördük. Olaya erken müdahale etmeseydik bütün tavukları parçalayabilirlerdi. Yanlış anlaşılmasın. Biz sokak köpeklerine karşı değiliz sadece bu kadar saldırgan olmalarından korkuyoruz. Yetkililer bir soruna bir çözüm bulsun artık” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —