Tarih: 21.01.2022 12:30

Şirinköyspor’dan MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır’a taziye ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Şirinköyspor Başkanı Vedat Karabulut, Basın Sözcüsü Umutcan Uz, Futbol Şube Sorumlusu Metin Peken, Bölge Temsilcisi Nurettin Battal, geçtiğimiz günlerde annesi vefat eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır’a taziye ziyaretinde bulundu.

Gölcük Şirinköyspor’dan ziyaret hakkında yapılan bilgilendirmede, ‘Kulüp Başkanımız Vedat Karabulut,Basın Sözcümüz Umutcan Uz,Futbol Şube Sorumlumuz Metin Peken,Bölge Temsilcimiz Nurettin Battal ile birlikte Gölcük MHP İlçe Başkanı Sayın Bilal Çakır ve yönetimine taziye ziyaretinde bulunduk.’

‘1. Amatöre çıktığımızdan beri futbolcularımız kırmızı kart görmedi’

Açıklamanın devamında, ‘Ziyarette MHP Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Saffet Sancaklı’nın spor ile ilgili çalışmalarından bahsedildi. Sayın Milletvekilimizin bu çalışması hayata geçirildiğinde kulüplerimizin hak ettiği desteği alacağı ve daha iyi imkanlara sahip olunacağı hakkında bilgiler verildi. Amatörspor kulüplerinin gençliğe büyük hizmetlerinin olduğunu vurgulandı. Kulüp Başkanımız Vedat Karabulut ise Şirinköyspor’un sadece saha içinde mücadele eden değil,saha dışında da mücadele eden toplumsal sorunlarda sorumluluk sahibi olan bir kulüp olduğumuz vurgulandı. 1.Amatör’e çıktığımız günden bu yana futbolcularımızın kırmızı kart görmediğini ve sporcularımızın da bu konuda kendilerine destek olduğunu aktardı. Şirinköyspor kendi gençleriyle yıllardır kurdukları sistem ile mücadele ettiğini ve bundan sonra da bu sistemle ilerleyeceklerini söyledi. Bizleri samimi şekilde ağırlayan Sayın Bilal Çakır ve yönetimine teşekkür ediyor,başarılar diliyoruz’ denildi.

‘Spor Kulüplerimizin her daim yanındayız’

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, taziye ziyareti için Şirinköyspor’a teşekkür ederek, ‘Spor Kulüplerimizin her daim yanındayız’ dedi. Ziyaret karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —