Tarih: 24.08.2023 14:45

ŞİRİNKÖYSPOR’UN GELECEĞİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Facebook Twitter Linked-in

ŞİRİNKÖYSPOR’UN GELECEĞİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Gölcük Şirinköyspor Basın Sözcüsü Umutcan Uz, yaptığı açıklamada Gölcük Şirinköyspor’un geleceği olan gençlerin çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

‘Geleceğimiz olan gençlerimizin ortaya koymuş olduğu mücadeleden memnunuz’

Uz, yaptığı açıklamada, şunları söyledi: ‘Gölcük Şirinköyspor olarak her yıl sporcu sayımızı artırarak, gençlerimizi sporla buluşturuyoruz. Bu sezon U-11 ve U-12  takımımızla ligi 3.sırada tamamladık. U-13 liginde ilk 3 takım arasında yerimizi alarak ligi aynı puanda bitirdik. Geleceğimiz olan gençlerimizin ortaya koymuş olduğu mücadeleden memnunuz. Onlar da bizlerle birlikte olmaktan memnunlar. Hafta sonunu sabırsızlıkla bekleyen, idmanlarını kaçırmayan bir sporcu topluluğuna sahibiz. Onlar kendince koymuş oldukları hedefin peşinde koşuyorlar. Bizim onlardan ne istediğimizi biliyorlar. Önceliğimiz eğitimleri. Hem derslerine ağırlık veriyorlar hem bize zaman ayırarak hedeflerine doğru adım atıyorlar. Bizim için her şey futbol ve kupa değil. Gençler bizlerin en değerli varlığı ve mirası. Geleceğimiz olan gençliğe karşı olan sorumluluğumuzun bilincinde hareket ediyoruz.’ 

‘Şirinköyspor ailesi her geçen gün büyüyen bir aile’

Gölcük Şirinköyspor Basın Sözcüsü Umutcan Uz, açıklamasının devamında, ‘İlerleyen dönemde bir kongre sürecimiz olacak. Şirinköyspor ailesi her geçen gün büyüyen bir aile. Yeni sezonda son yıllarda olduğu gibi hem sahada hem dışarıda projeleriyle adından söz ettiren bir Gölcük Şirinköyspor göreceksiniz. Yeni sezon öncesi spor malzemelerimizi Federasyon Başkanımız Sayın Murat Aydın ve Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer’in katılımlarıyla aldık. Her sezon bizlere desteğini esirgemeyen Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer’e teşekkür ediyoruz’ dedi.

‘Bizler ileri gidemezsek, ülke futbolumuzda ileri gidemez’

Uz, son olarak, ‘Bizler futbolumuzun birer mihenk taşıyız. Bizler ileri gidemezsek, ülke futbolumuzda ileri gidemez. Bugün televizyon karşısında seyrettiğimiz çoğu sporcumuzun ilk durağı bizleriz. Sportif başarının temelinde bizlerin emeği, mücadelesi yatıyor. Bu şehirde ki şansımız gençliğe yatırım yapan bir yönetici kadromuzun olması. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın, Federasyon Başkanımız Sayın Murat Aydın, koordineli bir şekilde mücadele vererek,gençliğe olan yatırımlarını sürdürüyor. Bizler gençlerin yanındayız diyip, onları belirli gün ve haftalarda hatırlayanlardan değiliz. Bundan sonra da olmayacağız. İyi bir futbolculuktan öte,iyi bir insan olmaları için hep birlikte çalışacağız. İyi bir insan olmadıktan sonra iyi bir futbolculuğun uzun süreli olmayacağının bilincindeyiz. Gençlerimiz de bunun bilincinde. Şirinköyspor ailemizin bir parçası olmak,bizlerle mücadele vermek isteyenleri kulübümüze davet ediyoruz’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —