Tarih: 06.11.2022 13:57

Sivritepe Konutları’nda yapılan parka M. AKİF BEKİROĞLU’NUN ADI VERİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

Sivritepe Konutları’nda yapılan parka

M. AKİF BEKİROĞLU’NUN ADI VERİLDİ

Gölcük Belediyesi tarafından Sivritepe Konutlarında yapılan parka Ülkücü Şehit Mehmet Akif Bekiroğlu’nun adı verildi. Dün Mehmet Akif Bekiroğlu Parkı düzenlenen törenle açıldı.

Gölcük Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısında kabul edilmişti

MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt geçtiğimiz aylarda yaptığı bir konuşmada Gölcük’te öldürülen ülkücü öğretmen Mehmet Akif Bekiroğlu’nun isminin yaşatılmasını istemişti. Gölcük Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısında Cumhur İttifakı tarafından  verilen önerge ile Sivritepe TOKİ Konutlarının yanında bulunan isimsiz parka, Mehmet Akif Bekiroğlu’nun adının verilmesi istenmiş ve  Madde oy birliği ile kabul edilmişti.

Mehmet Akif Bekiroğlu Parkı törenle açıldı

Şirinköy Mahallesi’nde TOKİ Tarafından yapılan Sivritepe konutları tamamlanması ardından Çocuk ve dinlenme parkı yapılması için Gölcük Belediyesi çalışmalarını başlattı. Yapılan çalışmalar ardından parkın yapımı tamamlanmasının ardından Gölcük Belediyesi meclis toplantısında parkın adı Mehmet Akif Bekiroğlu olarak karar verildi. Verilen kararla birlikte geçtiğimiz Cumartesi günü Gölcük Şirinköy Mahallesi Sivritepe Konutlarında bulunan Mehmet Akif Bekiroğlu park açılışı için tören düzenlendi.

Açılış törenine katılım oldukça yoğun oldu

Mehmet Akif Bekiroğlu” ismi verilen, Sivritepe TOKİ konutları yanındaki parkın açılış törenine  Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Yaşar Çakmak, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, MHP İl başkanı Yunus Emre Kurt,  AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, MHP İlçe başkanı Derya Çavdar, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Belediye Meclis Üyeleri, MHP ilçe eski başkanları, Mehmet Akif Bekiroğlu’nun ailesi ile çok sayıda davetli katılım sağlandı.

Açılış kurdelesini hep birlikte kestiler

Tören ilk olarak Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve davetliler tarafından  parkın açılış kurdelesi kesildi. Ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından  Kur-an-ı Kerim tilaveti okunarak dua yapıldı. Yapılan ikramdan sonra açılış töreni son buldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —