Tarih: 28.11.2023 13:46

Siyaset AK Parti’nin adayına kilitlendi İNCE HESAPLAR

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te Siyaset AK Parti’nin adayının kim olacağına endekslenmiş durumda. Mevcut Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in yanı sıra eski İlçe Başkanı Çetin Seymen’in de aday adayı olduğu sürecin Aralık ayının sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.

Muhalefet beklemede

 Diğer Partilerde ise İYİ Parti mevcut İlçe Başkanı İsmail Aynacı’nın adaylığını ifade etmesine rağmen resmi açıklamanın yapılacağı gün bekleniyor. Yine Yeniden Refah Partisi’nde İlçe Başkanı Ahmet Eren tek aday olarak başvurmuş durumda. Kendisinin de birkaç gün içerisinde adaylığının İl Teşkilatı tarafından açıklanması beklenirken başta Ana Muhalefet Partisi CHP olmak üzere diğer muhalefet partileri de henüz aday açıklamış değil.

Adaylar konusunda heyecan artıyor

MHP Cumhur İttifakı protokolü gereği Gölcük’te AK Parti’yi destekleyecek. Kulislerde dolaşan bilgilere göre AK Parti de kimin aday ilan edileceği Muhalefet tarafından yakından takip edilirken, Muhalefetin büyük Partisi CHP’nin daha önce mi yoksa AK Parti’nin adayı belli olduktan sonra mı kendi adayını belirleyeceği de merak konusu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —