Tarih: 25.12.2018 15:36

’SİYASETTE KADININ GÜCÜ”

Facebook Twitter Linked-in

CHP’li Kadınlar 27 Aralık’ta Gölbaşı Restaurant’ta bir araya geliyor

‘’SİYASETTE KADININ GÜCÜ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi, 27 Aralık Perşembe günü Gölbaşı Restaurant’ta “Siyasette Kadının Gücü” konulu etkinlik düzenleyecek

CHP  İlçe Kadın Kolları yönetimi, 27 Aralık Perşembe günü Gölbaşı Restaurant’ta “Siyasette Kadının Gücü” konulu kahvaltı programı gerçekleştirecek. Etkinlik  saat 10.30’da başlayacak. Yerel seçim çalışmaları süresince siyaset noktasında kadınların birlik ve beraberliğini oluşturmak ve motivasyonlarını sağlamak amacıyla gerçekleşecek olan etkinliğe CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet’in de katılması bekleniyor.

 ’Her kadın kendi içerisinde önemli bir güce sahiptir’

CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen , ‘’Her kadın kendi içerisinde önemli bir güce sahiptir. Bazı noktalarda bu gücün ortaya çıkması ve bu ülke için neler yapılması gerektiği konusunda ortak kararlar, birlik ve beraberlik önemlidir. Biz CHP’li kadınlar olarak bu gücün farkındayız ve amacımız her kadının ister siyaset alanında ister farklı alanlarda sinmeden, korkmadan aktif olarak hayatın içerisinde kendisinin farkına vararak var olmasıdır. Kadın varsa hayat var” diyerek tüm kadınlara çağrıda bulundu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —