Tarih: 21.11.2023 15:07

SMA Hastası Güneş ve Elanur Bebekler için Ataşehir’de bir araya geliyorlar TÜRKİYE BEBEKLERİ İÇİN SEFERBER OLDU

Facebook Twitter Linked-in

 Dünyaca Ünlü Osmanlı Moda Tasarımcısı Sanatsal Tarih Araştırmacısı ve Ünlülerin Modacısı Sabiha Alakuşu, TRT Makyaj Sanatçısı Uzman Rukiye Akkaşoğlu, Şair, Tiyatro ve Ses Sanatçısı Ayhan Akgül,  Basın Danışmanı Gazeteci Habib Aytekin ve (sunucu) Radyo-TV Program Yapımcısı Özlem Nagihan Kurt.

BİRBİRİNDEN ÜNLÜ İSİMLER ATAŞEHİR’E YAĞACAK

23 Kasım Perşembe günü 16.00-22.00 saatleri arasında İstanbul Ataşehir’de bulunan Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan ulusal ve yerel basının, magazin camiasının Protokolün ve Başkanların katılımıyla yapılacak olan programa ayrıca birçok sanat dünyası iş dünyasından katılım sağlayacak. Programda Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına Sabiha Alakuşu imzalı Cumhuriyet ve Osmanlı kostümlü başarılara imza atmış Ulusal Güzel Mankenler de defileleri ile yer alacak. Tango dans gösterisi olacak. Şairlerin kitap bağışı, Sanatçıların güzel eserleri ile SMA Hastası Elanur ve Güneş bebeğe kol kanat gerilecek.

MÜGE UÇAR KOORDİNESİNDE DESTEK OLMAYA GİDİYORLAR

Bu anlamlı programa Gazeteci Yazar Müge Uçar koordinesinde Kayı Obası Platformu Oyuncuları Gölcüklü İsmet Çık, Turan Yürekli, Hüseyin Ekşioğlu, Bahri Bahar, Abdullah Zaza ve İbrahim Şimşek de katılıp SMA Hastası Elanur ve Güneş bebeklere destek olacaklar.

 ‘ONLARI HEP BİRLİKTE YAŞATALIM’

Gölcüklü İsmet Çık ve Oyuncu arkadaşları, ‘SMA Hastası bebeklerimiz için tüm Türkiye seferber oldu. Bizde bu anlamlı programda kostümlerimizi giyerek bebeklerimizin yanında yer alacağız. Onlara tek nefes olmaya gideceğiz. SMA Hastası bebeklerimizi kaderlerine terk etmeyelim ve destek olalım’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —