Tarih: 09.07.2021 11:33

Sokak hayvanları için Su ve Yem matikler boş bırakılmamalı

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizin dört bir yanına konulan su matik ve yem matikler konularak yaz aylarında sokak hayvanlarına önemli destek olunuyor. İlçemizde belirlenen alanlara konulan su ve yem matikler sokak hayvanları için oldukça önemli. Yem matiklerin ve su matiklerin bu süreçte mamasız ve susuz bırakılmamasını isteyen hayvanseverler bu konuda duyarlı olunması gerektiğini belirtti.   

Geçtiğimiz aylarda sokak hayvanları için belirlenen konulan su matik ve yem matikler memnuniyet yaratmıştı. İlçemizde bulunan bazı su ve yem matiklerin boş olması dikkatlerden kaçmıyor. Sokak hayvanları özellikle içinde bulunduğumuz yaz aylarında yemek ve su bulmak için sıkıntı yaşıyor.  Hayvanseverler yetkililerden ve vatandaşlardan sokak hayvanları için bu alanlara su ve mama bırakılmasını istedi. 

‘Sokaktaki dostlarımızı yalnız bırakmayalım’

Bazı duyarlı vatandaşlar, ‘Sokak hayvanlarına ait olan yem matik ve su matikler içinde bulunduğumuz yaz mevsiminde boş bırakılmamalı. Gölcük bu konuda duyarlı, fakat bazı zamanlar yem ve su matiklerin boş olduğunu görüyoruz. Sokak hayvanlarına destek olursak, bu konuda diğer il ve ilçelere örnek oluruz.Sokaktaki dostlarımızı yalnız bırakmayalım’ dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —