Tarih: 16.03.2023 09:33

Sokak köpekleri park halinde olan araca saldırarak plakasını kırdı ARAÇ SAHİBİ ERSİN ARSLAN TEPKİ GÖSTERDİ

Facebook Twitter Linked-in

Değirmendere Atatürk Mahallesi, Kırlangıç Sokak’ta ikamet eden Ersin Arslan başıboş sokak köpeklerinin site içerisinde park halinde olan aracına saldırdıklarını, aracının plakasını kırdıklarını söyledi. Arslan, sokak köpeklerine karşı önlem alınmasını isterken, ‘Bunu aracıma yapan köpekler insanlara da büyük zarar verir’ dedi.

Aracına kimin saldırdığını kamera ile tespit etti

Olay dün gece saat 00.31’de Değirmendere Atatürk Mahallesi, Kırlangıç Sokak, Yazıcı Sitesi’nde yaşandı. Site içerisine giren sokak köpekleri Ersin Arslan’a ait olan araca yaklaşarak, plakasını kırdı. Aracının plakasını kırık ve yerde olduğunu gören Ersin Arslan, site içerisinde bulunan kamerayı incelediğinde aracına sokak köpeklerinin saldırdığını gördü.

‘Saldırgan köpeklerin sokaklarda gezmesine izin verilmemeli’

Gazetemize ulaşan ve yaşadığı durumu anlatan Ersin Arslan, başıboş sokak köpeklerine karşı mutlaka önlem alınması gerektiğini belirtirken, şunları söyledi: ‘Dün gece saatlerinde sitemize giren sokak köpekleri aracıma saldırarak, plakamı kırmış. Sabah bu durumu fark ettiğimde site içerisindeki kamerayı inceledim ve bunu yapanların sokak köpekleri olduğunu gördüm. Sokak köpekleri çete halinde gezdiğinde çok tehlikeli olabiliyor. Bunu arabama yapan köpekler insanlara saldırdıklarında çok büyük zarar verebilir. Yetkililerden Sokak köpeklerine karşı önlem almalarını istiyorum. Bizler de hayvanları seven insanlarız. Kimse hayvanları sevmediğimizi anlamasın. Ama köpekler artık araçlara saldırıyorsa durum vahim. Bu da bizi endişelendiriyor. Bu yüzden Belediyemizin ilgili birimi saldırgan köpeklerin sokaklarda gezmesine izin vermemeli’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —