Tarih: 25.07.2019 15:15

Sokakta mendil satan çocuklar ÖLÜMLE DANS EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Sokakta mendil satan çocuklar

ÖLÜMLE DANS EDİYOR

Gazetemize sokakta çalışan ve mendil satan çocuklarla ilgili şikayetlerin yoğunlaşması üzere arkadaşlarımız konuyu yerinde tespit etmek amacıyla ölümle adeta dans ederek mendil satan  çocukları bu tehlikeli oyunları sırasında görüntüledik.

“Bu nasıl bir sorumsuzluk ve vicdansızlıktır”

Gölcük Haber Gazetesi olarak bu konuyu sık sık gündeme getirmemize rağmen çocukların para kazanmak adına ölümle dansları devam ederken, nasıl bir tehlikenin içerisinde olduklarının da farkında değiller. Bu hassas konuyu gazetemize aktaran okurlarımız, “ Bu çocukların anne babaları veya her kim bakıyorsa onlarda hiç vicdan yok mu? Sırf 3-5 kuruş para kazanmak uğruna trafiğin en yoğun olduğu yerlerde o çocukları mendil satmak için nasıl gönderebiliyorlar. Bu nasıl bir sorumsuzluk ve vicdansızlıktır. O çocuklara günah değil mi?” dediler.

Kırmızı ışıklarda her arabaya koşuyorlar

Bilindiği gibi çocuk çalıştırılması yasak olduğu gibi küçücük çocukların sokaklarda mendil ve benzeri şeyleri satması da yasaklanmıştı. Fotoğraflarda da gördüğünüz üzere kırmızı ışıklarda duran her arabaya koşan ve “Mendil alır mısınız?” diye soran ve yolun ortasında nasıl bir tehlikeyle karşılaşacağının da farkında olmayan çocukların bu hali kamuoyunun vicdanını sızlatmaya devam ediyor. Konuyla ilgili olarak yetkilileri uyarıyor ve üzücü bir olay meydana gelmeden gerekli tedbirleri almalarını  bekliyoruz.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —