Tarih: 02.09.2020 10:25

Şölen Piliç Market yakında yeni adresinde hizmet verecek

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizde 2008 yılından beri Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No: 30 adresinde hizmet vermekte olan Şölen Piliç Market yakında yeni yerinde hizmet vermeye hazırlanıyor.

2008 yılından beri hizmet veriyor

Tavukçuluk sektöründe ilçemizde en çok tercih edilen isim olan ve 2008 yılından beri Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No: 30 adresinde hizmet vermekte olan Şölen Piliç Market yakında aynı cadde üzerinde bulunan yeni adreslerinde hizmet vermeye devam edecekler.

Bir ay içinde yeni adreslerinde hizmet verecekler

Müşterilerine daha iyi hizmet sunabilmek adına böyle bir adres değişikliğine girdiklerini belirten Şölen Piliç Market işletmecileri Hüseyin Akın ve Şaban Meral yaptıkları açıklamada, “taşınacağımız yeni dükkanın daha geniş olması ve iki cephesi olduğu için daha iyi hizmet vereceğimizi düşündüğümüz için adres değişikliğine girdik. Müşterilerimizden de daha geniş bir mekana geçmemiz yönünde talepler geliyordu. Bu iş yerinin de boşalmasıyla böyle bir karar verdik. Hizmet vereceğimiz ye iş yerimiz mevcut iş yerimizin iki dükkan yanı olduğu için müşterilerimizde çok zorlanmayacaklarını düşünüyoruz.  Yeni yerimizde yenilenen yüzümüzle en geç bir ay içinde hizmet vermeye başlayacağız” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —