Tarih: 21.05.2020 11:58

SON DAKİKA… Berberler, Taksiciler ve Minibüsçülerin coronavirüs testi GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDEN

Facebook Twitter Linked-in

Ülkemizde geçtiğimiz Mart ayında etkisini gösteren ve doğru çalışmalar neticesinde etkisi gün gittikçe azalan coronavirüs tedbirleri uygulanmaya devam ediyor. İlçemizde en etkin tedbirleri alan Gölcük Belediyesi de bu süreçte çalışmalarıyla takdir topluyor. Gölcük Belediyesi dün ilçemizde berberlerin, taksicilerin ve minibüsçülerin coronavirüs testlerini yaparak, örnek olmaya devam etti.

Gölcük Belediyesi coronavirüs sürecini çok iyi yönetiyor

Gölcük Belediyesi coronavirüs sürecinde yaptığı çalışmalarla diğer belediyelere örnek oluyor. Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de bu süreçte ekibiyle yapılan çalışmaları yakından takip ediyor. İlçemizde çalışmaları büyük önem taşıyan Berberler, Kuaförler, Taksiciler ve Minibüsçüler dün Gölcük Belediyesi ekipleri tarafından coronavirüs testlerine tabi oldular. Gölcük Belediyesi ekipleri dün sabah saatlerinden itibaren Gölcük’teki berberlere, kuaförlere, taksicilere ve minibüsçülere coronavirüs testi yaptılar.

Teşekkür ettiler

Coronavirüs testini yapan ekibe Polisler ve Zabıta ekipleri de eşlik etti. Coronavirüs testleri yapılan Berberler, Kuaförler, Taksiciler ve Minibüsçüler başta Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e, test yapan ekibe, Polislere ve Zabıta ekiplerine teşekkür ettiler. Yapılan test sonuçlarının önümüzdeki günlerde belli olacağı öğrenildi.

Haber: Serap DURUKAN-Arif ÖZTOK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —