Tarih: 11.03.2022 12:49

Son yılların en şiddetli kar yağışını gördük GÖLCÜK BEYAZA BÜRÜNDÜ

Facebook Twitter Linked-in

Son yılların en şiddetli kar yağışını gördük

GÖLCÜK BEYAZA BÜRÜNDÜ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün günler öncesinden haber verdiği ve son yılların en şiddetli kar yağışı Perşembe akşamı ilçemizde etkili olmaya başladı. Cuma gününe beyaza bürünmüş bir Gölcük’e uyanan Gölcüklüler alınan önlemler nedeniyle olumsuzluk ile karşılaşmadılar.

Gölcük Belediyesi 48 araç ve 118 personel ile hazır bekledi

Gölcük Belediyesi’nin günler öncesinden hazırlık yaptığı 48 araç ve 118 personel hazır beklediği kar yağışı Perşembe akşamı ilçemizde etkili olmaya başladı.  yoğun kar yağışı nedeniyle 14 Mart Pazartesi Gününe kadar Kocaeli genelinden başka okullar olmak üzere birçok eğitim kurumunun tatil edilmesi nedeniyle vatandaşlar herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadı. Kar yağışını etkili olduğu ilk andan itibaren sahada olan Gölcük Belediyesi ekipleri de başta ana arterler olmak üzere Gölcük genelinde kar küreme ve tuzlama çalışması gerçekleştirdi.

Karın tadını doyasıya çıkardılar

Gölcük’te etkili olan kar yağışı sonrası kendilerini sokağa atan çocuklar karın keyfini doyasıya çıkardılar. 10-14 Mart tarihleri arasında okulları kar tatili olan çocuklar kar yağışıyla bilirlikte gönüllerince eğlenerek karın keyfini çıkardılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —