Tarih: 08.03.2019 14:29

SP Belediye Başkan Adayı Nihat Yıldız, ÇARE SAADET’TE

Facebook Twitter Linked-in

SP Belediye Başkan Adayı Nihat Yıldız,

ÇARE SAADET’TE

Saadet Partisi (SP) Belediye Başkan Adayı Nihat Yıldız, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yıldız’a Gölcük’te olan teveccüh dikkatlerden kaçmazken,  Yıldız projeleriyle dikkat çekiyor.

Gölcük Belediye Başkan Adaylığı açıklandığı günden bugüne çalışmalarını aralıksız sürdüren Nihat Yıldız, Gölcüklü esnaf, vatandaş ve herkesimi ziyaret ederek, gönüllere giriyor.

Ev ziyaretlerini aksatmıyor

SP Gölcük Belediye Başkan Adayı Nihat Yıldız, ev ziyaretlerini çok önemsiyor. Gölcük’ün değerli ailelerini evlerinde ziyaret eden Yıldız’a ilgi oldukça yoğun oluyor. Ev ziyaretlerinde çalışmalarını ve kendisine neden oy verilmesi gerektiğini açıklayan Yıldız’ın Gölcük için projeleri de dikkat çekiyor.

Esnaflarımız bizim için çok değerli

Gölcüklü esnafları ziyaret etmeyi ihmal etmeyen SP Belediye Başkan Adayı Nihat Yıldız’a İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ve tüm teşkilat üyeleri  eşlik etti. Gölcük’te esnafların oldukça sıkıntılı günler yaşadığını belirten Yıldız, ‘Bizler esnaflarımızın ve halkımızın sadece seçim dönemi değil her zaman yanındayız. Esnaflarımız gerçekten bugün sıkıntı yaşamaktadır. Gölcük’te her gün dükkanlar boşalmaktadır. Bu durum gerçekten üzücü. Bizler hem halkımıza hem de esnaflarımıza odaklı, doğru projeleri uygulamaya koyup, esnaflarımızı ve vatandaşlarımıza nefes aldıracağız. Eğer halkımız tercihini bizden yana kullanırsa, Gölcük hayal edilen, sorunları en aza indirgenmiş marka bir ilçeye dönüşecektir’ dedi.

Muhtarlık çok kutsal bir görev

Geçtiğimiz günlerde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın ve Gölcük Belediye Başkan Adayı Nihat Yıldız ile çok sayıda partili Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ve Muhtarları ziyaret etti. Muhtarlık görevinin çok kutsal ve değerli olduğunu ifade eden Adaylar Aydın ve Yıldız, ‘Muhtarlık gerçekten çok değerli ve kutsal bir görev. Çünkü sizler vatandaşlarla yetkililer arasında köprü görevi görmektesiniz. Yeri gelir gece vaktinde görev yapmak zorunda kalırsınız. Bu yüzden her mahallenin muhtarlara ihtiyacı vardır. Bugün sizleri ziyaret etmekten mutluluk duyuyoruz. Sizlere çalışmalarınızda başarılar, aday olan arkadaşlarımıza da başarılar diliyoruz’ dedi. Başkan Saral ve Muhtarlar ziyaret için adaylara teşekkür etti.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —