Tarih: 16.12.2021 13:18

SP İlçe Başkanı Mustafa Özsoy, ÖNCE ATANDI SONRA SEÇİLECEK

Facebook Twitter Linked-in

SP İlçe Başkanı Mustafa Özsoy,

ÖNCE ATANDI SONRA SEÇİLECEK

Saadet Partisi (SP) Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Özsoy ve Yönetimi Bugün basın mensupları ile bir araya gelerek, 19 Aralık Pazar günü gerçekleştirecekleri kongre hakkında bilgi vererek, hedeflerini ve çalışmalarını anlattı.

SP İlçe Başkanı Mustafa Özsoy ve Yönetimi, Estabien Cafe’de gerçekleştirdikleri kahvaltılı basın açıklamasında Gölcük’lü Gazetecileri ağırladı. Kongreleri öncesinde kamuoyuna önemli açıklamalarda bulunan SP İlçe Başkanı Mustafa Özsoy, şunları dile getirdi: ‘Saadet Partisi olarak Gölcük’te yeni bir sürece giriyoruz. Teşkilatımızın teveccühü ve genel merkezimizin tensipleriyle Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı’na aday adayı olarak öne çıkan 6 isim arasından aday gösterildim ve ilçe başkanlığı görevine atandım. 19 Aralık 2021 tarihinde Gölcük Kongre Sarayında 400 delegemiz, üyelerimiz ve halkımızın katılımı ile kongremizi tertip edeceğiz.’

‘Takındığımız ilkeli duruşun sahadaki karşılığını gördük’

Açıklamalarını sürdüren Başkan Özsoy, ‘Atandığım günden bu yana ziyaretlerimizi sıklaştırdık. İnsanlarımızla hasbihalde bulunduk. Soru ve önerilerini dinledik, mesuliyetimizin ağırlığını hissettik. Saadet Partisi olarak takındığımız ilkeli duruşun sahadaki karşılığını gördük. Halkımızın beklentilerine cevap verme yönünde bir gayret ortaya koyacağız. Partili partisiz herkesle temas kuracağız. Herkese ulaşmanın, dertlerine ortak olmanın ve çözüm odaklı olmanın davasını güdeceğiz. Bu doğrultuda yeni dönemin ilk adımını da 19 Aralık’ta yapacağımız kongrede atacağız. Saadet Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı olarak kararlıyız. Bir ay gibi kısa bir zamanda 195 kişiyi yeni üye yaparak partimize kazandırdık. Kongremizde de üyelerimizden 50 seçmenimize sembolik olarak rozetlerini takdim edeceğiz. İnşallah Önümüzdeki kongremizde Gölcük’ten işaret fişeğimizi atacağız’ ifadelerine yer verdi.

‘Kongremize tüm Gölcüklüleri davet ediyoruz’

SP İlçe Başkanı Mustafa Özsoy, son olarak, ‘Bu bağlamda 19 Aralık tarihinde, Gölcük Belediye Kongre Sarayında, saat 14.00 ‘da yapacağımız Saadet Partisi Gölcük İlçe Teşkilatının 6.Olağan Kongresine tüm Gölcük halkını davet ediyorum. Ve bu daveti yaparken hiçbir ayrım yapmadan tüm halkımıza çağrıda bulunuyorum: Farklı siyasi fikirlere, farklı dünya görüşlerine sahip olsak da ortak değerler etrafında toplanabiliriz. Bu değerlerin korunması için gayret gösterebiliriz. Bu gayrette ben de varım diyen tüm kardeşlerim için tekrar yineliyorum. Saadet Partisinin Gölcük İlçe kongresine tüm halkımızı davet ediyorum’ diyerek konuşmasını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —