Tarih: 15.09.2022 11:06

SP İlçe Başkanı Mustafa Özsoy’dan İsmail Yıldırım’a GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Facebook Twitter Linked-in

3 Eylül Cuma akşamı Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın evine gelip eşine tehditler savunan şahsın yakalanmasının ardından tepkiler çığ gibi büyüdü. Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Özsoy, Başkan Yıldırım’ı ziyaret ederek, yaşanan menfur olayı kınadı ve Yıldırım’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Başkan Özsoy’a ziyaretinden ve geçmiş olsun temennisi için teşekkür etti. Ziyarette Başkan Yıldırım’a yapılan bu menfur olay kınayan Başkan Özsoy, ‘Her türlü şiddetin karşısında olduğumuzu belirtmek istiyorum’ diyerek yaşanan olaydan üzüntü duyduğunu söyledi.

Geçmiş olsun dileklerini iletti

Ziyaret hakkında bilgi veren SP İlçe Başkanı Mustafa Özsoy, ‘Karamürsel Belediye Başkanı İsmail bey’in evine gerçekleştirilen menfur saldırı sonrası, Saadet Partisi Karamürsel İlçe Başkanımızla beraber destek ziyaretinde bulunduk. Her türlü şiddetin karşısında olduğumuzu bir kez daha tekrarlıyor, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım bey’e tekraren geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —