Tarih: 28.04.2020 12:54

SP İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, gündeme değerlendirdi CORONAVİRÜSLE MÜCADELEDEN MEMNUNUZ

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Yıldız, ülkemizde ve ilçemizde sürdürülen coronavirüs mücadelesinden ve gelinen noktadan oldukça memnun olduklarını belirterek, ‘Çalışmalarından ötürü Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya, Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer’e ve bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’ dedi.

Her ne kadar Camilerimiz kapalı olsa da ibadetlerimizi evlerde yapabiliriz

SP İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, ‘Hoşgeldin 11 ayın sultanı Allah’ımıza şükürler olsun ki başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennem azabından kurtuluş olan ve içerisinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni barındıran mübarek Ramazan ayna bizleri eriştirdi. Gerek ülkemizin gerek dünyanın zor günler yaşadığı bugünlerde dünya Müslümanları olarak geçtiğimiz yıllardan biraz farklı bir Ramazan yaşayacağız. Her ne kadar Camilerimiz kapalı olsa da ibadetlerimizi evlerde yapabiliriz. Her sene düzenlenen iftar programlarını belki bu sene yapamayacağız. Ama unutmayalım bu Ramazan’da da yardıma muhtaç kardeşlerimiz var. Cansuyu, Kızılay,İHH vb. yardım kuruluşlarına yapacağınız nakdi yardımlar neticesinde yardıma muhtaç kardeşlerimizin iftar yapmalarına vesile olabilir, sonsuz ecirler kazanabiliriz. Yardımlaşmanın ve kardeşliğin yaptığı bu mübarek Ramazan ayının ülkemize, Kocaelimize ve Gölcükümüze ve yine dünyamıza harılar ve güzellikler getirmesini diliyor tüm İslam aleminin ramazan ayını kutluyorum’ dedi.

‘Diyanet İşleri Başkanımız Ali Erbaş bey’in ifade ettiği hususların hepsini destekliyoruz’

Yıldız, ‘Diyanet İşleri Başkanımız Ali Erbaş bey’in ifade ettiği hususların hepsini destekliyoruz. İşte, hukuk adı altında dini değerlerimize saldırıların cesaret aldığı İstanbul sözleşmesinin maddeleri. Ancak İstanbul sözleşmesinin maddeleri.. Ancak İstanbul Sözleşmesi yırtılıp atılmadan , cinsiyet eşitliğini meşrulaştıran eğitimler ortadan kaldırılmadan, televizyonda bu ahlaksızlıkları meşrulaştıran diziler son bulmadan bu meselelerin çözümü mümkün değildir. Prof. Dr. Ali Erbaş’ın Cuma hutbesinde söylediği sözler üzerinden fırtınalar koparılıyor. Aslında biz isterdik ki; asıl fırtınanın bu kanunlar yasalaşırken kopartılması… ama o günlerde bu yasalara karşı bizden başka sesi çıkan olmadı. Bugün Ali Erbaş’a karşı sergilenen tutumun daha fazlası bizlere sergilendi ve tam bir hedef haline getirildik. Diyanet İşleri Başkanımızın doğru  bir ifadesi suç duyurusunda bulunma hakkını/cesaretini veren İstanbul Sözleşmesi kaldırılsın. Zina yeniden suç olsun. Sapkınlıkların örgütlenmesinin korunmasının önüne geçilsin’ dedi.

‘Aramaların sonucunda ihtiyaç sahibi ailelerimize 100 koli gıda kolisi dağıttık’

Açıklamasını sürdüren Başkan Yıldız, ‘Saadet Partisi Gölcük Teşkilatları olarak toplantılarımızı Covid -19 hastalığından dolayı evde kal mucibince evlerden dijital ortamda gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bu süreçte partimize üye olsun olmasın, 65 yaş üstü insanımızı, komşumuzu, Akrabalarımızı arayarak ihtiyaçlarının olup olmadığını, hal ve hatırlarını arayıp sorduk.  İhtiyaçları olduklarında bizleri aramalarını söyledik ve sonuç olarak büyüklerimize maske götürdük, ilaçlarını aldık, market ve pazarlarını yaptık. Hatta Salı günü bir amcamız aradı traş için ve sabretmesini söyleyerek, kendisini bu isteğinden vazgeçirdik.  Aramaların sonucunda ihtiyaç sahibi ailelerimize 100 koli gıda kolisi dağıttık. Bir kolinin maliyeti 200 TL ve bu gıda kolilerini Gölcükümüzün çeşitli bakkallarından gerçekleştirdik. Ayrıca partimizin bütün üyelerini ve sandık müşahitlerimizi aramaya devam ediyoruz. Covid-19 hastalığı sebebiyle Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca bey’i çalışmalarından dolayı tebrik ve teşekkür ediyorum. Allah CC kendilerine sağlık ve sıhhat versin. Yine Gölcük Belediye Başkanı Sayın  Ali Yıldırım Sezer bey’e, Temizlik İşleri Müdürümüz Sayın Ahmet Özbay ve ekibine, belediyemizin tüm bünyesine teşekkür ediyorum. Kaymakamlığımıza ve öncülüğünde Vefa Grubuna özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.

Özel bankalarda saat 09.00’da açılmalı

SP İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, son olarak, ‘Özel bankaların devlet bankaları gibi sabah saat 09.00’da açılması gerektiğine inanıyorum. Özel bankalar 12.00’de açıldığı için insanımız bankalar önünde yığılıyor ve sosyal mesafe ortadan kalkıyor’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —