Tarih: 06.11.2021 07:32

STK VE ESNAF MASASINDAN KOÇ-DER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Facebook Twitter Linked-in

STK VE ESNAF MASASINDAN KOÇ-DER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Nurullah Özer Kocaeli Otizmli Çocuklar Derneği’nin (KOÇ-DER) yeni seçilen yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu

2009 yılında İlkin Kılıçaslan başkanlığında kurulan KOÇ-DER geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiği kongre ile yeni yönetimini belirledi. Hüseyin Necdet Gümüş’ün başkan seçildiği KOÇ-DER’i ziyaret eden İzmit Belediyesi koordinatörü Nurullah Özer, KOÇ-DER Başkanı Hüseyin Nevdet Gümüş ve yeni yönetime İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in selamını ileterek başarı dileklerinde bulundu.

“Her Zaman Yanınızdayız”

KOÇ-DER Başkan Yardımcısı Sevdiye Fidan ve Dernek Saymanı Fikriye Sarı’nın da hazır bulunduğu ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Önümüzdeki süreçte gerçekleştirilecek çalışmalar kapsamında İzmit Belediyesi ile KOÇ-DER’in hangi konularda işbirliği yapabileceği değerlendirildi. İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Nurullah Özer ziyarete ilişkin olarak, “KOÇ-DER’in çalışmalarının takip ediyoruz ve yanınızdayız. İzmit Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —