Tarih: 08.08.2021 13:27

SUADİYE ORTAOKULU’NUN BİR AYAĞI AVRUPA’DA …

Facebook Twitter Linked-in

SUADİYE ORTAOKULU’NUN BİR AYAĞI AVRUPA’DA …

İlimiz Kartepeİlçesinde Eğitim ve Öğretim faaliyetlerini sürdüren SuadiyeOrtaokulu, Türk Ulusal Ajansının 2020 ve 2021teklif çağrısı döneminde Erasmus+ projeleri kapsamında Ulusal Ajans’a başvurusunu yapmış oldukları;

“Coding in a Cultural Europe”, isimli Erasmus+ KA2 Stratejik Okul Ortaklıkları projesi kapsamında 03-10/07/2021 tarihleri arasında İspanya’nın Guadalajara şehrinde bulunan “ColegioPublicoOcejon” okulunda düzenlenen proje etkinliklerine katılaniki öğretmen ve “Why not learningfromothers? Yeah! Why not?” isimli Erasmus+ KA2 Stratejik Okul Ortaklıkları projesi kapsamında 11-17/07/2021 tarihleri arasında Portekiz’in Madeiraadasında bulunan “Escola B1PERancho e Caldeira” okulunda düzenlenen proje etkinliklerine katılan iki öğretmen yurda döndüler.

Okul MüdürüHakan BOZAN,iki farklı ülkede düzenlenen iki farklı proje toplantılarında öğrencilerimizin ülkemizi ve okulumuzu en iyi şekilde temsil ettiklerini, tarafımızca yapılan çalışmaların ve etkinliklerin beğeni topladığı belirtti.

Okul Müdürü Hakan BOZAN, gerek ev sahibi ülkenin kültürünü ve gerekse de tüm ortaklar ile kültürel alışverişin yapıldığını, yerel makamları ile bir araya gelinerek tarihi ve kültürel yerlerin ziyaret edildiğini belirtti.

Okul Müdürü Hakan BOZAN, 2015 yılından bu yanan okulumuzda toplam 9 adet Erasmus+ projesinin yürütüldüğünü ve yürütülmekte olduğunu ve bugüne kadar okulumuzdan toplam74 Öğretmen ve 211 Öğrencimizin Erasmus+ projeleri kapsamında farklı ülkelere gitme şansı yakaladıklarını,veyine bugüne kadar okulumuzda ve ülkemizde yapılan proje toplantılarında proje ortaklarımızdan toplam 133 Öğretmen ve 87 Öğrenciyi ağırladıklarını belirtti.

Okul Müdürü Hakan BOZAN, “Bu tür projelerin öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için çok faydalı olduğunu, bu proje kapsamında kazanılacak deneyim ve tecrübelerin gerek öğretmen gerekse de öğrencilerimizin üzerinde özellikle dil öğrenimi yönünden olumlu motive edeceğini düşündüğünü ve önümüzdeki yıllarda da farklı projeler üretmek içi çalışmalarına devam ettiklerini” belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —