Tarih: 01.07.2024 17:30

Suadiyespor’un olağan genel kurulu yapıldı YENİ BAŞKAN NURİ BAŞARAN OLDU

Facebook Twitter Linked-in

 

Süper Amatör Lig takımlarından Suadiyespor’un olağan genel kurulu yapıldı. Geçtiğimiz günlerde görevinden ayrılan mevcut Başkan Serbülent Sandıkçıoğlu’nun aday olmadığı genel kurulda tek liste ile seçime gidildi. Nuri Başaran, Yeşil-Beyazlı ekibin yeni Başkanı oldu.

Seçilmiş Başkan oldu

Suadiyespor’da son 3 yıldır Başkanlık görevinde bulunan Serbülent Sandıkçıoğlu, geçtiğimiz günlerde istifa etmişti. Geçici olarak bu görevi de Nuri Başaran üstlenmişti. Yeşil-Beyazlı ekipte, önceki gün ise olağan genel kurul vardı. Serbülent Sandıkçıoğlu’nun aday olmadığı kongre de bu görevi geçici olarak yapan Nuri Başaran, tek liste ile gidilen seçimde bu kez seçilmiş Başkan oldu.

21 kişilik yeni yönetim kurulu belirlerdi 

Yeşil-Beyazlı ekibin genel kuruluna Kartepe Kulüpler Birliği Başkanlığına yeniden seçilen Mevlüt Ağra ile Nusretiyespor yöneticisi Fatih Kıyar da katıldı. Üyelerin çok fazla ilgi göstermediği genel kurul sonunda 21 kişilik yeni yönetim kurulu da belirlerdi. Yönetim kurulunda Köksal Yılmaz, Ahmet Sezgin, Tayyip Gündüz gibi isimlerde yer alıyor. Başkan Nuri Başaran, “Önceliğimiz altyapı olacak. Bunun içinde beldemizdeki gençleri kulüplerine sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —