Tarih: 30.05.2019 14:37

Sürpriz Cafe ve Detay Kitapevi’nden örnek davranış 17 ÇOCUĞA BAYRAM SEVİNCİ YAŞATTILAR

Facebook Twitter Linked-in

Sürpriz Cafe ve Detay Kitapevi’nden örnek davranış

17 ÇOCUĞA BAYRAM SEVİNCİ YAŞATTILAR

İlçemizde hizmet vermekte olan Sürpriz Cafe işletmecisi Ayşe Denlikol ve Detay Kitapevi işletmecisi Turgay Binici’den örnek davranış. İçinde bulunduğumuz Ramazan Ayı’nda tanımadıkları 17 ihtiyaç sahibi çocuğu giydirerek mutlu bir bayram yaşamalarını sağladılar.

Bayramlık alınan çocukları tanımıyorlar

İçinde bulunduğumuz Ramazan ayı münasebetiyle ihtiyaç sahibi çocukların yüzlerini güldürmek isteyen Sürpriz Cafe işletmecisi Ayşe Denlikol ve Detay Kitapevi işletmecisi Turgay Binici hiç tanımadığı 17 ihtiyaç sahibi çocuğun bayramlıklarını aldılar. Denlikol ve Binici hedeflerinin Kurban Bayramı’nda 100 ihtiyaç sahibi çocuğun bayramlıklarını almak olduğunu ifade ettiler.

Denlikol ve Binici, “Kurban bayramında hedefimiz 100 ihtiyaç sahibi çocuğu giydirmek”

Yapmış oldukları örnek davranış hakkında düşüncelerini dile getirten Denlikol ve Binici, “ Biz bu bayram, bayram sevinci yaşamayan çocuk kalmaması için bizde elimizden geleni yapmak istedik. Bu vesileyle bir yola çıktık ve başlangıç olarak 17 ihtiyaç sahibi çocuğumuzun bayramlıklarını almaya karar verdik. Yalnız burada biz kime yardım yaptığımızı bilmiyoruz. Çünkü bize sadece cinsiyetleri, yaşları ve ayak numaraları söylendi ve biz ona göre kıyafetleri aldık ve gönderdik. Tabi biz kime aldığımızı bilmediğimiz gibi kıyafetleri gönderdiğimiz çocuklarda bu kıyafetlerin nereden geldiğini bilmiyorlar. Ramazan ayı paylaşmak ayıdır. Biz bunu yaşamak istedik. Her çocuğun yüzünde hüzün değil mutlu dolu tebessüm istiyoruz. Bu bizim için başlangıçtı ve bu bayram 17 çocuğumuzu giydirebildik. Kurban bayramında hedefimiz 100 ihtiyaç sahibi çocuğu giydirmek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —