Tarih: 19.11.2019 11:38

Sürücülerin duyarsızlığı tepki çekiyor

Facebook Twitter Linked-in

Sürücülerin duyarsızlığı tepki çekiyor

İlçemizde bulunan Turgut Sayın Caddesi’nde ve sokak aralarında araç park etme yasak levhası olmasına rağmen bazı duyarsız araç sahipleri araçlarını yasak olan yerlere aldırış etmeden park etmeye devam ediyor.

Kesilen cezalar çözüm olmuyor

Trafik ekipleri tarafından defalarca ceza kesilmesine rağmen duyarsız araç sahipleri park yasağı olan cadde ve sokaklara araçlarını park etmeye devam ediyor. İlçemizin önemli caddelerinden biri olan Turgut Sayın Caddesi ve ara sokaklarında park yasağı olmasına rağmen birçok sürücü bu yasağa uymuyor. Park yasağı olan yol kenarlarına park eden sürücülere vatandaşlarda tepki gösteriyor.

Hatalı parklar trafiği olumsuz etkiliyor

İlçemizdeki en büyük sorunlarından biri olan park sorunları gittikçe çoğalmaya devam ediyor. Turgut Sayın Caddesi’nde Trafik Polisleri ekipleri tarafında sık sık denetim yapmaları ve ceza kesmelerine rağmen hatalı parkın önüne geçilemiyor. Hatalı park yapan sürücülere tepki gösteren vatandaşlar ve sürücüler, “Biz bu sokaklardan, caddelerden geçerken gerçekten çok sıkıntı yaşıyoruz.  Hatalı park edilen araçlar yüzünde daralan yollardan geçmek gerçekten çok zor oluyor. Yetkililer tarafından bu soruna gerçek manada çözüm bulmalarını istiyoruz” dediler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —